Sretna žena

Severina: "Brak je precijenjen"

"Ja ne bih da me ni'ko prosi" izjavila je pa zapjevala "...da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena" te na kraju poručila: "Precijenjen je brak".
Lifestyle / Zabava | 05. 10. 2023. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kratkom videu "Pogled iza koncerta" u Osijeku na svom Instagram profilu pjevačica Severina dala je do znanja da joj nitko ne nedostaje za sreću.

51-godišnja pjevačica prošlog tjedna je održala rasprodani koncert u osječkoj dvorani Gradski vrt, a sada je na Instagramu podijelila kako se pripremala, a malo se dotakla svog privatnog života, prenosi Gloria

"Ja ne bih da me ni'ko prosi" izjavila je pa zapjevala "...da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena" te na kraju poručila: "Precijenjen je brak".

U videu je također otkrila da su tajna dobrog koncerta najbolji muzičari koji postoje, menadžer koji ti masira noge i prijatelji.

Podsjetimo, pjevačica se prije dvije godine razvela od 15 godina mlađeg partnera Igora Kojića s kojim se vjenčala 2015 godine.

Par je imao čak tri vjenčanja, prvo je bilo u rujnu u istarskim Balama, drugo u Beogradu gdje su imali 600 uzvanika, a treće godinu kasnije na Zanzibaru. Brak je trajao šest godina, a dok je ljubav trajala slovili su kao jedan od najskladnijih parova na estradnoj sceni.

Prije nego što je bila u braku s Kojićem, pjevačica je bila u vezi s "kraljem bakra", Milanom Popovićem, kojeg je upoznala dok je pjevala na proslavi povodom njegovog rođendana.

Nakon kratke veze, Milan je Severinu zaručio, a ubrzo nakon toga pjevačica je rodila sina Aleksandra. Ipak, samo godinu dana nakon rođenja sina, par se razišao. Od samog razlaza, 51-godišnja Splićanka vodi tešku sudsku bitku za skrbništvo nad sinom.

Kopirati
Drag cursor here to close