"Sorry"

Severina najavila novi album: Stiže hit s Nuccijem!

Lifestyle / Zabava | 16. 06. 2023. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Severina najavila novi album

Popularna glazbenica, Severina, objavljuje svoj novi album "Sorry", koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u, kao i na svim drugim digitalnim platformama.

Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja 'Virujen u te', 'Tridesete uživo' i 'Dobrodošao u klub', bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album, prenosi Gloria.hr

Prve dvije pjesme, naziva "Sorry" i "Metak", koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama "Nebo" feat. Sandi i KIMMV te "Pravda za ljubav", a potom i "Sto stepeni" feat. KIMMV i Filip Miletić.

Posljednju pjesmu i spot "Woodoo riba", Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na 'A strani', a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – "Vjerujem u Boga" i "Fališ mi" koja se već približava brojci od 70 milijuna YouTube pregleda.

Video: SEVERINA - ‘VJERUJEM U BOGA’

Drugi dio albuma, odnosno "B strana" bit će objavljen na jesen/zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje "The Magic Tour". Severina se neizmjerno raduje objavljivanju novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji po Arenama, ukupno petoj regionalnoj turneji u karijeri, što ju čini jednim od rijetkih izvođača s ovih prostora.

Kopirati
Drag cursor here to close