Ljubav, osobnost, seks

Karakteristike žena u znaku Vage

Ravnoteža je simbol astrološkog znaka vage. Stoga, prikladno je i da žena vaga ima dvije različite strane svoje osobnosti koje zajedno rade kako bi postigle ono najbolje u njoj.
Lifestyle / Flash | 03. 10. 2023. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karakteristike žena u znaku Vage

Žene Vage su od inteligentnijih, koketnijih, šarmantnijih i ljubaznijih žena Zodijaka! Elegantne su i ženstvene, romantični su idealisti, a zbog svega toga što se u njoj događa, ponekad ju je teško razumjeti.

Dvije strane žena rođenih u znaku Vage

Ravnoteža je simbol astrološkog znaka vage. Stoga, prikladno je i da žena vaga ima dvije različite strane svoje osobnosti koje zajedno rade kako bi postigle ono najbolje u njoj.

Rijetki mogu odoljeti čarima žene rođene u znaku vage. Međutim, osim romantične, ona u sebi skriva i diplomatsku figuru. Žene rođene u ovom znaku neće zapovijedati, one će diplomatski upotrijebiti svoj šarm, finoću i nježnost te će natjerati druge da slijede njene naredbe.

Neke od njenih pozitivnih karakteristika također su i:

pravednost - vage imaju snažan osjećaj za pravdu. Žele osigurati da se svi čuju i strastveno se brinu o tome da stvari budu uravnotežene, posebno kada su u pitanju grupni događaji.

idealizam - vage uvijek radije gledaju na svijetlu stranu. Imaju velike namjere i misle najbolje o ljudima i idejama. Uvijek se nadaju velikom broju pokretanja novih projekata i učenja novih stvari.

društvenost - malo je znakova ekstrovertnijih od vaga. Vage vole biti s ljudima, a vole i upoznavati nove ljude. Uspijevaju u druženju i okružuju se zanimljivim ljudima koji ih mogu upoznati s novim stvarima. 

inteligencija -  vage su duhoviti, pametni i izvrsni sugovornici. Imaju aktivnu maštu i brzi su sa reakcijama, što ih čini izvrsnim kada je u pitanju rješavanje problema.

No, kao i u svemu drugome, postoji balans. Pa tako na pozitivne dolaze i neke negativne karakteristike:

neodlučne su - ljubav prema ravnoteži vagama može stati na put. Provest će sate važući za i protiv čak i najmanjih odluka. Žele ugoditi svima i imaju problema s obvezama, čak i ako je u pitanju nešto banalno.

izbjegavaju suočavanje s problemima - vage su po prirodi mirotvorci. Izvrsno pronalaze kompromis unutar grupa, bilo da se radi o prijateljima ili u poslovnim postavkama, ali to znači da i one imaju problema sa suočavanjem sa svojim problemima te će odgađati teške rasprave dok god mogu.

vole se samosažalijevati - vage su također pomalo samozatajne, pa kad im stvari ne idu sasvim u redu, osjećaju se kao da je 'smak svijeta' i da su svi protiv njih. 

nepouzdane su - vage su poznate po tome što lebde posvuda. Iako je zabavno biti u blizini vage, one nisu uvijek najpouzdaniji znak horoskopa. Brojne vage su divni i odani prijatelji, no ako ih pitate da nekamo dođu na vrijeme, one to vjerojatno neće napraviti!

tašte su - kao što smo spomenuli, vage vole lijepe stvari, uključujući sebe. Vjerojatno ćete ih pronaći u pozi fotografiranja selfija ili ih čekati dok se satima uređuju. Često su kritične prema izgledu drugih ljudi i nerado se druže s onima koje smatraju manje privlačnima.

Odnosi i veze

Žene rođene u znaku vage ekstrovertirane su i optimistične, a to im donosi niz zabavnih i ugodnih odnosa. Tako mogu i pomalo sakriti svoje negativne osobine.

Vage su:

kao prijateljice - nježne, ljubazne, druželjubive i ugodne što im omogućuje lako sklapanje novih prijateljstava i održavanje starih. 

kao ljubavnice - vjeruju u pravu ljubav i imaju neizlječivi optimizam kada je ljubav u pitanju. Ističu se romantikom te su nadarene seksualne partnerice koje su strastvene i divlje i imaju potrebu udovoljiti svom partneru.

kao supruge - romantika i strast ne prestaju jednom kada se ova žena vjenča. Ona će učiniti brak laganim, prozračnim i zabavnim. Uvijek će slušati stajalište svog partnera, vagati što on govori, ali brak također smatra partnerstvom u jednakosti i premda će partneru rado dati konačnu riječ, vjeruje da bi svaka odluka trebala biti zajednička.

kao majke - ona se neće zabrinjavati sitnicama; opustit će se i zabaviti sa svojom djecom. Njezina želja je da joj djeca budu najsretnija i najljubaznija u kvartu. 

kao radnice - žena rođena u znaku vage ima miran i izjednačen temperament i brzo napreduje u međuljudskim odnosima. Ona je timski igrač koji je entuzijastičan, druželjubiv te se lako slaže s ostalima, a zna reći i učiniti pravu stvar kako bi svima bilo ugodno.

Kopirati
Drag cursor here to close