Sunday Stories

Jazz senzacija dolazi u Mostar

Lifestyle / Flash | 23. 06. 2017. u 07:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 24. lipnja na ljetnju scenu OKC Abrašević stiže fenomenalni Sunday Stories, jedini MPIJS (Modern Punk Indie Jazz/Soul) bend s ovih prostora.

Sunday Stories je sjajna ekipa dobrih glazbenika koji vole jazz i žele vas svojom glazbom oduševiti, navode organizatori.

Iako ih klupska publika dobro poznaje zahvaljujući koncertima koje održavaju širom BiH a i u regiji, sada su na pragu novog uspjeha - svog prvog albuma.

Bend Sunday Stories je oformljen 2013.godine, zahvaljujući energiji Saše Ćirića da Nina Babić zapjeva u Sarajevu i istrajnosti Nine u formiranju današnje stalne formacije članova benda. Prvi i jedini basista Sunday Stories je stijena ritma Mustafa Mute Kurtalić. Valentin Šeremet- Valaš, veseli Zagorac i vrhunski saksofonista bendu se pridružuje krajem 2015.godine dok najmlađi član po stažu, uvijek nasmijan smrtno točni bubnjar Zlatan Begić- Zlaja u Sunday Stories dolazi 2016.godine.

U ožujku 2016. godine Sunday Stories objavljuje svoj prvi single ironičnog naziva Bajka, o vječitoj ljubavi i tragediji oca koji je izgubio dijete i suprugu. Bajka obara rekorde gledanosti Jazz/Blues balade nastale u BiH, te se Sunday Stories odlučuje na snimanje kompletnog albuma. Godine 2016., umjetnica Anni Matilla dolazi iz Finske da bi ostvarila suradnju sa Sunday Stories te snima pjesmu 1 MIC 1 TAKE pod nazivom About a boy, uživo na sarajevskoj Tvrđavi sa Sunday Stories.

Iste godine, jesen, Muzička produkcija BHRT poziva Sunday Stories na službeni razgovor i nudi ekipi da snime kompletan album pod njihovim okriljem. Sunday Stories ulaze u studio u studenom 2016.godine te snimaju istoimeni album.

Koncert u OKC Abrašević počinje u 21h, cijena ulaznice je 5 KM

Kopirati
Drag cursor here to close