numerologija

Izračunajte svoj godišnji broj i saznajte što vas čeka u 2016.

Lifestyle / Flash | 29. 12. 2015. u 17:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svako od nas susresti u nekom dijelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. Korak

Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) i saberite i saberite ih sa godinom koja dolazi (2016.)

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, uradite sljedeće: 1+2+0+6+2+0+1+6=18

2. Korak

Ako ste dobili samo jednu cifru ona predstavlja vaš osobni broj godine. No, ako ste pak dobili dvocifren broj (kao u primjeru), saberite ta dva broja.

Primjer: Ako ste dobili broj 18, uradite sljedeće: 1+8=9, što znači da je vaš osobni godišnji broj 9.

Šta znače brojevi?

1

Ove godine očekuju vas velike promjene i nove životne prilike i zato ne smijete odugovlačiti s odlukama. Doživjet ćete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate rasporediti kroz čitavih 12 mjeseci u godini.

2

Druga životna godina odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreće se sporo pa vam se može činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. No neka vas manjak akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali bitne promjene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju morate izgraditi u ovoj godini.

3

Za razliku od druge koja može biti frustrirajuće spora, treća godina puno je energičnija i dinamičnija. U ovoj godini na vidjelo dolaze sve stvari koje ste ostvarili u prvoj godini, odnosno sve promjene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji. U ovoj godini trebalo bi više vremena provoditi u društvu.

4

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje. To može uključivati brigu o vašem zdravlju i tijelu, neki oblik štednje, promjene u vašem domu, rješavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala.

5

Nakon što su četvrtu godinu obilježile velike promjene, planovi i težak posao, peta godina donosi očekivane i neočekivane promjene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživjeti kroz promjenu razmišljanja i stavova ili životnog stila. Bilo kako bilo, otvorit će vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo.

6

Ovu godinu obilježit će nesebičnost pa je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte biti pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, sjetite se kako ovo razdoblje neće trajati vječno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovnosti ispunit će vas više nego što mislite.
Šesta godina je u znaku ljubavi.

7

Godina broj 7 posvećena je isključivo vama. U ovom razdoblju vrlo je važno da napravite analizu samih sebe, a sve kako bi shvatili tko ste, što zaista želite, što vam smeta i za čim žudite. Ovo razdoblje ne teži za poslovnim uspjesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada uradili i što želite da uradite. U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate da radite na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vrijeme ili pak krenite na neki tečaj ili usavršavanje.

8

Ova godina u znaku je posla, karijere, financija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mjestu, dok će je drugi osjetiti u obliku porasta troškova i smanjenog financijskog priliva. Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj godini će se isplatiti.

9

Ovo je posljednja godina životnog ciklusa pa je fokusirana na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli i pripremu za novi početak. Najvažniji dio ove životne transformacije je ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi mjestu u kojem živite ili pak vašem ponašanju, prenosi cdm.me.

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za "čišćenje" života, a sve kako bi mogli kreniti naprijed i okrenuti se prema boljim stvarima u životu.

Kopirati
Drag cursor here to close