po prvi put

Izabel Kovačić objavila sliku s nedavno rođenim sinčićem Ivanom

Na fotografiji pozira u sivom oversized sakou koji je usklađen s dekicom u koju je maleni Ivan umotan, a vjerujemo kako je riječ o dekici brenda Lunilou.
Lifestyle / Flash | 15. 11. 2020. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poduzetnica i supruga nogometaša, Izabel Kovačić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koju nitko nije očekivao. Naime, lijepa Izabel, kao i njezin suprug, veoma je tajnovita kad je u pitanju privatni život te ga ne dijeli baš na društvenim mrežama. Upravo zato je sve iznenadila fotografija sa sinčićem Ivanom koji je rođen prije mjesec dana.

Na fotografiji pozira u sivom oversized sakou koji je usklađen s dekicom u koju je maleni Ivan umotan, a vjerujemo kako je riječ o dekici brenda Lunilou, iza kojeg stoje poduzetnica i njezina sestra Ivana. Uz fotografiju na kojem se malenom nazire tek glavica puna kose samo je stavila ikonu anđela, a komentari su se nizali brzinom munje, piše miss7.

Fotografija je skupila preko 42 tisuće lajkova, a u komentarima su se javile pjevačica Nina Badrić, vizažistica Simona Antonović, poduzetnica i vlasnica Magnolia slastičarna Jasmina Bagarić, frizerka Teuta Mesaroš, fotografkinja Jelena Balić, poduzetnica Tia Mamić, Franka Batelić, Dorin Zelenika, Iva Šarić, Sofija Milošević te brojni drugi poznati.

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić zajedno su već deset godina, a vezu su okrunili brakom 2017. godine. Da je Izabel trudna doznalo se u svibnju, a lijepa poduzetnica dugo je skrivala trudnički trbuščić. Kad je riječ o imenu koje je par dao, znalo se samo da će biti tradicionalno kršćansko, a nakon što je 13.listopada Izabel rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, njezin brend je u objavi napisao: ''Dobrodošao u našu Lunilou obitelj bebo Ivane!'' te je tako otkriveno ime.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Kopirati
Drag cursor here to close