Posjeta IQOS boutiqeu

Isprobali smo novu inačicu IQOS-a: LIL – pravi duhan, a tako jednostavan

Nakon tri generacije IQOS-a koji je jako dobro prihvaćen kod nas i koji počinje mijenjati stare navike, kompanija PMI je započela distribuciju novog proizvoda korejske kompanije KT&G.
Lifestyle / Flash | 04. 02. 2022. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovisi li čovječanstvo o spoju tehnologije i ljudi?! Posljednjih 60 godina svjedoci smo napredovanja tehnologije koja je drastično izmijenila svijet. Svijet kakav poznajemo danas se zahvaljujući modernim tehnologijama mijenja skoro iz dana u dan. Kod nas na Balkanu, postoje snažni običaji koji se ne mijenjaju tako lako, a tehnologija je do sad prolazila „kraj njih“.

Kombinacija znanosti i tehnologije iskorištena je i od strane kompanije Philip Morris International koja je u svoj projekt manje štetnog korištenja duhana uložila preko osam milijardi dolara. Tako je pojavom proizvoda IQOS „rat“ između pušača i nepušača sveden na minimum. Bez dima i neugodnih mirisa tradicionalnog korištenja cigareta do mira u kući. Da se ne radi samo o „priči“ potvrdila je i Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) koja je IQOS svrstala u kategoriju „duhanskih proizvoda modificiranog rizika“ (MRTP), kao i da je informiranje potrošača o smanjenoj izloženosti štetnim materijama prilikom korištenja ovog uređaja u skladu sa promocijom javnog zdravlja.

Das LIL

Kompanija Philip Morris International za novinare iz Bosne i Hercegovine organizirala je posjetu jedinom IQOS boutiqeu u regiji, koji se nalazi u Beogradu. U suvremeno dizajniranom i opremljenom boutique prilikom praktične prezentacije uvidjeli smo razliku između tradicionalnog korištenja duhana i tehnologije koja zagrijava duhan. Samim pogledom na razliku boja u jastučićima koji su primali duhanski dim i aerosol jasno je da se radi o manje štetnoj opciji.

Bljesak.info / Isprobali smo novu inačicu IQOS-a; LIL 

Nakon tri generacije IQOS-a koji je jako dobro prihvaćen kod nas i koji počinje mijenjati stare navike, kompanija PMI je započela distribuciju novog proizvoda korejske kompanije KT&G.

Novi član obitelji je lil SOLID 2.0 kvalitetni proizvod koji je na cjenovno osjetljivom tržištu pristupačan većini pušača.

„Tržišta na kojima je lil SOLID 2.0 već dostupan, pokazala su u stvari kako su korisnici oduševljeni. Zadovoljni dizajnom i samim uređajem gdje je sve u jednom, lako se koristi te postoji samo jedno dugme. Jednostavnost korištenja je jako bitan faktor pri prelasku pušača sa tradicionalnog pušenja na grijanje duhana koji korisnici mnogo cijene“, kazali su iz kompanije PMI Srbija.

Tehnologija

Lil SOLID koristi tehnologiju zagrijavanja duhana iglom kako bi se duhan ravnomjerno zagrijavao, a ne sagorijevao. Samim time lil SOLID 2.0 proizvodi u prosjeku do 95% manje štetnih stvari u usporedbi sa cigaretama.

Dizajn

LIL također krasi i jednostavan dizajn koji donosi balans između dimenzija i praktičnosti, a lagan je poput „perca“, samo 99 grama. Zbog svega toga jako je praktičan i za korištenje i nošenje. Uz samo jedno punjenje, lil SOLID 2.0 omogućuje do 25 pojedinačnih konzumacija, a tri uzastopne konzumacije, bez čekanja. Jedna konzumacija traje u prosjeku do pet minuta.

Vizija kompanije Philip Morris International je svijet bez duhanskog dima, gdje očekuju da u jednom trenutku svi pušači pređu na bolje alternative korištenja duhana. Zbog toga ova kompanija širi svoj portfolio proizvoda kako bi odraslim pušačima ponudila što bolje alternative.

Kopirati
Drag cursor here to close