IQOS

IQOS, brend koji donosi neočekivano

Lifestyle / Flash | 19. 06. 2023. u 15:37 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jos jedna sjajna priča u nizu pod nazivom: „Dozivi neočekivano“, započela je ovog vikenda u sunčanoj Hercegovini, a koju nam donosi već sada dobro poznati IQOS brend.

  / IQOS

Ljeto je konačno ovog vikenda odlučilo da nam pokuca na vrata, a kako su ga proveli najlojalniji IQOS korisnici moći ćete da pročitate i pogledate u nastavku ovog članka.

Vožnja vozom od Sarajeva do Mostara je sama po sebi izvanredno iskustvo, a ako dodamo i činjenicu da je priroda kojom voz prolazi proglašena jednom od najljepših krajolika u Europi, zasigurno ćete staviti ovo iskustvo na svoju wish listu.

Nakon dolaska u Mostar, zaputili su se još malo južnije ka rijeci Trebižat, koja osim prelijepe smaragdne boje i neopisive prirode koja odmara, ima da ponudi i različite atraktivne sadržaje.

  / IQOS

IQOS korisnici su imali priliku uživati u višesatnoj vožnji kajacima, a organizatori @kanu_safari_teambuilding su se pobrinuli da ovu aktivnost upamte po odmoru, rekreaciji, zabavi, ukusnim jelima u srcu prirode, te sjajnim fotkama i videima.

Ne, priča ne završava ovdje, uživanje su nastavili u Hercegovačkoj Toskani. Da, dobro ste pročitali, @Emporia Carski vinogradi je u suradnji s IQOS-om organizirala sasvim drugačije iskustvo za IQOS korisnike, večera pod nebom punim zvijezda, okruženi vinogradima, najboljim jelima I pićima, te atmosferom u kojoj su uživali do kasno u noć.

Kazu da slike govore vise od hiljadu rijeci, zar ne?

  / IQOS
 
Nedjelja je bila rezervirana za obilazak Mostara poput pravih turista s kamerama u rukama I turističkim vodičem. Svaki dio starog grada su imali priliku upoznati ponovo, kroz historijske činjenice I cijeniti vise svaki svoj naredni posjet ovom Hercegovačkom dragulju. 
 

Galerija u centru Mostara, sky walk i Fortica su također bili na listi, te pokupili su oduševljene prisutnih.

Nakon ugodne šetnje i ručka, IQOS korisnici puni utisaka zaputili su se ka svojim domovima.

Kopirati
Drag cursor here to close