Samo se školuj

U BiH se može educirati za youtubera

Cijena edukacije nije objavljena u pozivu, ali je zato broj mjesta za sudjelovanje ograničen.
Lifestyle / Flash | 06. 01. 2020. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Bh. youtuber Omco

U Bosni i Hercegovini moguće se educirati i da postanete YouTuber.

Upravo edukacijski centar, koji je ujedno i agencija za zapošljavanje u inozemstvu iz Banja Luke, raspisao je poziv za upis kandidata u edukaciju kako bi postali utjecajni YouTuber.

Program, kako je navedeno u pozivu, ''ima za cilj da razvije vještine pojedinca kako jedinstvenim savjetima tako i tehničkim znanjima, da budu pisci i kreatori sadržaja koji mogu da stvaraju zanimljive priče za digitalnu medijsku platformu''.

''Od pripovijedanja i kreativnosti, produkcije videa i brendiranja kanala, ovaj tečaj će ti pomoći da lansiraš karijeru stvaratelja digitalnog sadržaja na YouTube platformi'', objavljeno je.

Ono što će se učiti u dva mjeseca kroz 48 sati predavanja je da kreirate i uredite svoj kanal, osmisli nišu i budete konzistentni, napravite kvalitetan video unutar proračuna, osigurate više pregleda i pretplatnika te postavite i optimizirate video naslovom, opisom i oznakama.

Cijena edukacije nije objavljena u pozivu, kao ni tko će ju voditi, ali je zato broj mjesta za sudjelovanje ograničen.

Naša zemlja poznata je kako se diploma, za što god se poželi, može steći vrlo brzo, naravno uz određenu ekonomsku 'tarifu', no poslodavcima čiji kandidati u životopisu budu imali edukaciju za YouTubera, zasigurno će na neki način biti ponosni što njihovi kandidati imaju toliko želju za učenjem i usavršavanjem.

Kopirati
Drag cursor here to close