Prijavite se

HPD Čvrsnica organizira planinarsku školu

Planinarska škola namijenjena je onima koji tek žele započeti sa planinarenjem, ali i planinarima koji žele proširiti svoje znanje i vještine.
Lifestyle / Flash | 10. 03. 2020. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Čvrsnica i ove godine organizira planinarsku školu u Širokom Brijegu. Planinarska škola počet će 14. travnja 2020. godine, a sastojat će se od sedam predavanja i sedam izleta na planinu.

Planinarska škola namijenjena je onima koji tek žele započeti sa planinarenjem, ali i planinarima koji žele proširiti svoje znanje i vještine. Kroz školu će polaznike upoznati sa planinama, ponašanjem u planini, opasnostima, snalaženjem u planini, orijentacijom i slično, navode organizatori.

Tako će se slušati predavanja o planinarskoj opremi, pripremi za odlazak u planinu, orijentaciji, izradi i upotrebi čvorova, meteorologiji, prvoj pomoći, GSS-u i opasnosti u planini, poznavanje planine, povijesti planinarstva, planinarska etika, alpinizam, ekspedicije, ustroj planinarske organizacije, zaštita prirode, održavanje i markiranje planinarskih putova, prehrani planinara itd.

Prijave se mogu izvršiti preko službene Facebook stranice HPD 'Čvrsnica'

 

Kopirati
Drag cursor here to close