Poznati glumac

Goran Bogdan o mršavljenju: Nije bilo šanse da se u ponoć bacim na pršut

"Nije bilo šanse da propustim trening i da se u ponoć bacim na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osjetio kroz naporne vježbe i odricanje od hrane pomogli su mi da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik", kaže Gordan Bogdan.
Lifestyle / Flash | 31. 01. 2023. u 07:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Goran Bogdan otkrio je da je zbog uloge u filmu "Otac" redatelja Srđana Golubovića za nešto više od mjesec dana izgubio 18 kilograma.

Zbog uloge smršavio 18 kilograma u mjesec dana 

"Kada uspijem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor poslije vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. Međutim, čim preskočim nekoliko treninga, postanem lijen i bude mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršavio 18 kilograma za nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara' morao sam da se ugojim", rekao je magazin Gloria.

Foto: PR / Goran Bogdan osvojio nagradu za film Otac

"Nije bilo šanse da se u ponoć bacim na pršut"

Dodao je da su za snimanje "Oca" ključni bili treninzi i disciplina. Ostao je dosljedan u vježbanju, što je, naravno, bilo korisno za ulogu.

"Nije bilo šanse da propustim trening i da se u ponoć bacim na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osjetio kroz naporne vježbe i odricanje od hrane pomogli su mi da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik", zaključio je.

"Otac" je 2020. godine prikazan na 26. izdanju Sarajevo Film Festivala. Donosi priču o Đorđu Joksimoviću, ocu troje maloljetne djece iz Kragujevca, koja su mu oduzeta 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close