Uzbudljivi koncerti i luda zabava

Gdje je ovog vikenda najbolji provod u Hercegovini?

Gaudeamus, Pink Panther, Golden, Diamond, Colosseo samo su od nekih klubova u kojima će ovog vikenda biti luda zabava.
Lifestyle / Flash | 14. 02. 2019. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sav moj život kraj tebe taman je, taman je'', trenutno je jednan od najpopularnijih stihova u regiji koje izvodi popularni Halid Bešlić, a sljedećeg petka će ovaj hit zagrijati disko klub Gaudeamus u Posušju. 

Vikend dobre zabave i uzbudljivih koncerata očekuje nas i u ostalim gradovima Hercegovine gdje stižu regionalne zvijezde koje pune klubove i pružaju uzbudljivu zabavu posjetiteljima. 

Klub Gaudeamus će i u subotu ugostiti estradnu zvijezdu. Riječ je o Mileni Ćeranić i njenom hitu ''Dvadesete gazim'' koji će, ne sumnjamo, odzvanjati klubom.  

Srbijanski pop-folk pjevač Aco Pejović sa svojim novim hitovima ''Muzej'' i ''Blud i nemoral'' će zabavljati ovoga petka goste u klubu Pink Panther u Mostaru. 

Za ljubitelje punk rocka pomiješanog sa turbofolk stihovima Golden pub u Mostaru je u subotu pripremio koncert popularnih Brkova kojima nije prvi put da nastupaju u ovom gradu.

Pivnica Mostar je za ovaj vikend također pripremila sjajne svirke. U petak gostuju Tamburaši Akustik, a u subotu nastupa Boris Novković i Intime.  

Subota u noćnom klubu Diamond u Ljubuškom rezervirana je za Mostarca Daria Šunjića & Party Band koji će pop-folk hitovima zabaviti publiku.

''Oko mene stoji armija drugara, okreću mi ture moja braća stara'' pjevat će u petak Slobodan Vasić i Čitluk u noćnom klubu Colosseo.

Ne sumnjamo da će se dobra zabava odvijati i u klubovima koji će svojim DJ programom zabaviti mnoštvo mladih.

Kopirati
Drag cursor here to close