Nova studija

Gameri imaju više seksa od ostalih muškaraca!

Lifestyle / Flash | 17. 11. 2016. u 14:36 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je vjerovati nedavno provedenom istraživanju, unatoč uvriježenom mišljenju da se gameri nikada ne odvajaju od svojih računala i konzola te im nevirtualne žene spadaju u sferu znanstvene fantastike, čini se da upravo ta skupina ima najaktivniji seksusalni život, piše Rtl.hr.

Zanimljivo, ovo istraživanje provedeno je na preko 2000 britanski žena te su bile zamoljene da prvo svog partnera svrstaju u neku od ponuđenih kategorija (poput gamer, hipster, štreber, roker, tata…), a potom ocijene koliko su zadovoljne svojim seksualnim životom te na kraju kažu koliko puta tjedno budu intimne s partnerom.

Gotovo 80% ispitanica izjasnilo se zadovoljnima kad je u pitanju zadovoljavanje njihovih seksualnih potreba, a pokazalo se da kategorija gamera sa svojim partnericama je u prosjeku intimna šest puta tjedno. (hipsteri – dva puta, štreberi – tri, rockeri – dva, tate – jednom u dva tjedna…).

Zanimljivo, također je utvrđeno da većina gamera (59%) na prvo mjesto stavlja užitak partnerice, a tek onda svoj. Bravo gameri!

Kopirati
Drag cursor here to close