Najavljuju koncert

Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju '20/20'

FM Jam trojka je već tri albuma uradila zajedno s Red Bullom, a upravo večeras očekuje se vrhunac te višegodišnje suradnje
Lifestyle / Flash | 15. 02. 2020. u 14:22 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za večerašnji koncert Frenkija, Kontre i Indiga u sarajevskom Domu mladih na kojem će FM Jam trojka domaćoj publici predstaviti novi album '20/20' snimljen u Red Bullovom studiju u Los Angelesu.

Interes publike željne dobrog hip-hop partyja je veliki i očekuje se da će Dom mladih biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a FKI kažu da u odličnom raspoloženju čekaju početak njihovog najvećeg samostalnog koncerta u dosadašnjoj karijeri.

''Uzbuđeni smo, prisutna je i mala, ali zdrava trema. Ovo je naš treći album i treća promocija u Sarajevu. Svaki put smo sebi zadali da mora biti bolje nego prethodni put i očekujemo da zajedno s publikom napravimo koncert za pamćenje'', poručili su FKI.

Vrata se otvaraju u 21 sat kada će krenuti zagrijavanje uz Dj Soula i Dj Mrkija. Osim njih dvojice gosti na bini će biti beogradski MC Smoke Mardeljano, dok će lokalne snage predstavljati vrhunski Katarza, Black Beriz, Stoposto, Geko i Cunami.

Oni će pružiti odličnu podršku i dati dodatnu energiju ovom, može se slobodno reći 'west coast' albumu, koji donosi kombinaciju domaćeg slenga i kalifornijske energije, ali i pozitivne opuštenosti. Albumom '20/20' dominiraju motivirajuće pjesme i inspirativna lirika obogaćena vrhunskom produkcijom nastalom pod etiketom Red Bull Presents.

FM Jam trojka je već tri albuma uradila zajedno s Red Bullom, a upravo večeras očekuje se vrhunac te višegodišnje suradnje. Frenkie, Kontra i Indigo dosad su zajedno s Red Bullom objavili albume 'Putanja' (Berlin 2016.), i 'Egzil' (Tokio 2017.), a tu muzičku trilogiju zatvorio je '20/20' (Los Angeles 2019.).

Tri albuma snimljena na tri kontinenta u tri Red Bullova studija i treća promocija u Sarajevu ove popularne hip-hop trojke. Da broju 'tri' tu ne bude kraj, večerašnji glavni protagonisti potrudili su se objavivši već tri spota za pjesme s novog albuma. Nakon ekranizacije pjesama 'Mosh pit’ i ‘Naša noć’, uslijedio je i spot za pjesmu 'Koga briga' na kojoj uz Frenkija, Indiga i Kontru gostuje sarajevski mc Katarza. Kadrovi za najnoviji video uradak snimani su u Los Angelesu i Sarajevu, a sama pjesma 'Koga briga' je trenutno najslušanija pjesma s albuma '20/20' i predstavlja pravu energičnu klupsku himnu.

-Pokušali smo spojiti kulture gradova gdje smo snimali sa našim autentičnim zvukom i jezikom. To nekada nije baš najlakši zadatak, ali smatramo da smo to uspjeli. 20/20 je L.A. na bosanski način, a svakako da i prethodna dva albuma nose jednu autentičnu atmosferu, poručili su FKI.

Ulaznice su gotovo rasprodane, ali svi oni koji večeras budu željeli biti obasjani tračkom kalifornijskog sunca na ovom hip-hop prazniku, preostali mali dio ulaznica mogu kupiti u cafe baru Opera i na ulazu u Dom mladih.

Kopirati
Drag cursor here to close