Servisna informacija

Dani pred nama - Toplo s padalinama

U petak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne se očekuje kiša, uglavnom poslije podne i tijekom noći.
Lifestyle / Flash | 08. 02. 2024. u 09:02 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini jutros je sunčano i umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Najhladnije je bilo na Bjelašnici i Sokocu gdje su izmjerena minus dva stupnja, zatim u Doboju, Prijedoru, Sanskom Mostu dva, Banjaluci i Srebrenici tri, Tuzli i Zenici četiri, Stocu pet, Ivan Sedlu, Livnu i Sarajevu šest, Bijeljini i Širokom Brijegu osam, Bugojnu i Mostaru devet, Gradačcu deset, Bihaću i Neumu 13.

18 stupnjeva

"Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postupno smanjenje naoblake poslije podne. Lokalno i povremeno slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Dnevna temperatura zraka od 12 do 18 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U petak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne se očekuje kiša, uglavnom poslije podne i tijekom noći. Vjetar slab do umjeren, povremeno s jakim udarima, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, u sjevernim područjima Bosne do 12, a dnevna od deset do 16, na sjeveru zemlje do 19 stupnjeva.

Vikend

U subotu, oblačno vrijeme s kišom u većini područja. Manja vjerojatnost za padaline na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Intenzivnije padaline u sjevernim područjima Hercegovine i na jugozapadu Bosne. Vjetar umjeren do pojačan s jakim udarima južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od šest do 12, na jugu i sjeveru zemlje do 14, a dnevna od 12 do 18 stupnjeva.

U nedjelju, oblačno vrijeme s kišom. Na vrhovima planina je moguć slab snijeg. Intenzivnije padaline se očekuju u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren, povremeno s jakim udarima. južni i jugoistočni. Tijekom dana vjetar postupno slabi. Jutarnja temperatura zraka od šest do 12, a dnevna od osam do 14, u sjevernim područjima Bosne do 17 stupnjeva.

U ponedjeljak, pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, a dnevna od osam do 14 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close