pridružite se

Crowdfunding kampanja za Marin album ''Kovilje''

Lifestyle / Flash | 07. 11. 2016. u 08:39 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara pokrenuo crowdfunding kampanju s ciljem da se osiguraju sredstva za dovršetak i digitalno objavljivanje novog albuma ''Kovilje'' koji je početkom godine snimljen u Muzičkom centru Pavarotti.

Kampanja kreće u ponedjeljak, 7. studenog na službenom Indiegogo linku.

Ova kampanja je usmjerena na udruživanje s ciljem da se konačno napravi album “Kovilje” i digitalno objavi do proljeća 2017. godine. Kampanja nije bila ideja Mare i benda već je došla od prijatelja i obitelji okupljenih oko benda, jer su željeli konačno čuti 14 novih pjesama na albumu “Kovilje”. Vjerujemo da ima mnogo ljudi kao što smo mi koji osjećaju isto. Nadamo se da se i vi osjećate isto'', poručili su organizatori.

Svi oni koji odluče sudjelovati u kampanji zauzvrat doprinesenom novcu dobit će dar (“znak zahvalnosti”). Sredstva koja budu skupljena tijekom kampanje će biti upotrebljena za miks i master albuma u Mostaru i Nizozemskoj. 

O albumu ''Kovilje''

I ovaj put Mara je pribjegao za njega karakterističnom spoju poezije i glazbe. Na novom albumu su pjesme suvremenih hercegovačkih pjesnika poput Marka Tomaša, Nedima Čišića, Mehmeda Begića i Gorana Karanovića, ali i neke probrane stare pjesme koje nikada nisu imale priliku biti propisno snimljene. Sve pjesme su snimane ''starinski'', uživo i na prvu.

Zajedno s Marom na ''Kovilju'' su radili neki od najboljih BiH glazbenika. Dario Lukić na klaviru, Marko Javkovljević na bassu, bubnjar Jasmir Sljepčević Boske, te kao gosti Dino Šukalo na solo gitari i Sandi Kavara na mandolini.

 

Kopirati
Drag cursor here to close