Njega kože

Clarity skin centar proslavio godinu dana poslovanja s poznatim brendom Reviderm

Clarity skin centar je u nedjelju, 11. lipnja, obilježio godinu dana poslovanja s poznatim brendom dermokozmetike Reviderm.
Lifestyle / Flash | 16. 06. 2023. u 10:01 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Clarity skin centar postoji od 2020. godine i od tada se bavi tretmanima lica i tijela bazirajući se na individualnom pristupu klijentima koristeći najsuvremeniju tehnologiju i proizvode.

U nedjelju, 11. lipnja, obilježili su godinu dana poslovanja s poznatim brendom dermokozmetike Reviderm.

Event je bio namijenjen za VIP klijente skin centra, a na eventu je prisustvovala i njihova mentorica iz Zagreba, zastupnica Reviderm dermokozmetike, Kristina Ukalović. Kristina je održala zanimljivu prezentaciju o brizi kože u ljetnom periodu te važnosti krema sa zaštitnim faktorom.

Osim ugodne glazbe, ukusnih zalogaja i odličnog društva, klijenti su imali priliku naučiti nešto novo kako bi još bolje razumjeli potrebe svoje kože.

“Sretna sam što Mostar ima jedan ovakav centar i moram ih pohvaliti jer više sliče na polikliniku nego na običan skin centar. Zaista im se može pustiti u ruke jer su educirane za sve problematike i uz našu online podršku dolazimo do vidljivih rezultata i oduševljenih klijenata.” rekla je Kristina.

Nije nedostajalo ni oduševljenja klijenata pa prenosimo i par njihovih riječi:

“Clarity timu vjerujem uvijek, ni ne pitam ih što mi rade od tretmana, a koža mi uvijek blista.”

“Od kada sam stalni klijent Clarity skin centra moje lice se preporodilo! Više nemam ožiljke i čak mogu ići van bez pudera.”

Clarity Skin centar se nalazi u Vukovarskoj 14A, a za sve informacije u vezi tretmana pozovite na broj + 387 63 124 443 ili se obratite putem Instagrama 

Kopirati
Drag cursor here to close