Pohvalno

Civilna zaštita ŽZH novčano će nagraditi rekordere u darivanju krvi

Stožer je jednoglasno usvojio Odluku o izdvajanju sredstava za novčane nagrade civilne zaštite i Odluku o dodjeli priznanja i nagrada civilne zaštite.
Lifestyle / Flash | 15. 02. 2018. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića održana je 11. sjednica Stožera.

Stožer je jednoglasno usvojio Odluku o izdvajanju sredstava za novčane nagrade civilne zaštite i Odluku o dodjeli priznanja i nagrada civilne zaštite. Pohvale i zahvalnice bit će dodijeljene na Svečanoj sjednici Stožera, koja će se održati u povodu Međunarodnog dana civilne zaštite, pojedincima i pravnim osobama koje su doprinijeli razvoju sustava zaštite i spašavanje u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Novčane nagrade bit će dodijeljene dobrovoljnim davateljima krvi koji su najviše puta darivali krv iz sve četiri općine/grada u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Donesena je i Odluka o izdvajanju sredstava za službi za zaštitu od požara. Također je jednoglasno usvojena i Odluka o izdvajanju sredstava za dvodnevni seminar pripadnika službi za zaštitu od požara koji će se održati na vježbalištu za vatrogasce u Makarskoj.

Stožer je dao pozitivno mišljenje na Plan o izmjenama Plana korištenja sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2017. godini i na Program razvoja zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u Županiji Zapadnohercegovačkoj za razdoblje od 2018. do 2023. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close