''Čarobni napitak''

Češnjak, đumbir limun i voda - napitak koji smanjuje masnoću i poboljšava zdravlje

Lifestyle / Flash | 26. 02. 2017. u 08:03 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li ikad čuli za čarobni njemački napitak od samo četiri sastojka, koji navodno pomaže s problemima kao što su infekcije, prehlada i povišena masnoća u krvi?

Ako ne, pravo je vrijeme da saznate, a uz to je i vrlo jednostavan za pripremu i potpuno prirodan, tako da ne možete pogriješiti ako ga isprobate. A ako ga svakodnevno konzumirate, rezultati bi trebali biti vidljivi na cjelokupnom zdravlju vašeg organizma, prenosi net.hr.

Napitak liječi i prevenira začepljenje arterija, regulira provišeni kolesterol, smanjuje umor te ublažava prehladu i infekcije. Također se preporuča osobama oslabljenog imuniteta, a čisti i jetru te stabilizira njene enzime. Pomaže i u borbi protiv slobodnih radikala, koji mogu uzrokovati neke ozbiljne bolesti i različite probleme sa srcem i krvožilnim sustavom.

Priprema

A ovo su četiri sastojka koja će vam biti potrebna: 4 veće glavice češnjaka, 4 limuna, 2 žlice mljevenog đumbira i 2 litre vode. Kod pripreme, prvo dobro operite i ogulite limun i narežite ga na kolutove. Zatim očistite češnjak i stavite ga u blender zajedno s limunom i đumbirom. Kada dobijete povezanu smjesu, unutra dodajte vodu, prebacite u lonac i zakuhajte. Kada proključa, maknite lonac s vatre i procijedite sok te ga ulijte u staklene boce.

Konzumiranje

Svakog biste dana na prazan želudac trebali popiti čašu ovog napitka, no to mora biti minimalno dva sata prije doručka. Napitak konzumirajte tri tjedna, pa napravite jedan tjedan pauze – i zatim možete ponoviti postupak. Već nakon tri tjedna trebali biste se puno bolje osjećati, a i krvna slika bi vam trebala biti znatno bolja, prenosi net.hr.

Prije svake konzumacije malo protresite bocu s napitkom i čuvajte ga u hladnjaku kako bi ostao svjež i zadržao zdrava svojstva.

Kopirati
Drag cursor here to close