Kim i Kanye se dogovorili

Briga za djecu: 200.000 dolara alimentacije mjesečno

Obje strane odrekle su se međusobne alimentacije, a imovinu će podijeliti sukladno predbračnom ugovoru.
Lifestyle / Flash | 30. 11. 2022. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Kardashian i Ye, reper ranije poznat kao Kanye West, postigli su brakorazvodnu nagodbu koja uključuje zajedničko skrbništvo nad njihovo četvero djece i podjelu imovine, objavili su mediji.

Premda će skrbništvo nad djecom u dobi od 3, 4, 6 i 9 godina biti zajedničko, Kardashian će mjesečno dobivati 200.000 dolara alimentacije jer će s njima provoditi većinu vremena, prenio je New York Post. Bit će odgovorna i za polovinu njihovih zdravstvenih, obrazovnih i sigurnosnih troškova.

Obje strane odrekle su se međusobne alimentacije, a imovinu će podijeliti sukladno predbračnom ugovoru.

Sva pitanja koja se odnose na brigu o djeci rješavat će zajedničkim dogovorom, no ne bude li u njima sudjelovala bilo koja strana, drugoj je dopušteno da sama donese odluku.

O detaljima nagodbe razvoda izvijestilo je više medija, pozivajući se na dokumente Višeg suda okruga Los Angeles.

Roditelji se moraju složiti oko škole koju će djeca pohađati i o drugim odlukama koje uključuju terapije, savjetovanja ili vjerske aktivnosti, piše Post, pozivajući se na sudski dokument.

Svaki će roditelj imati pristup djeci na njihove rođendane i tijekom ostalih posebnih prigoda.

Ye je pristao prenijeti jedno imanje u Hidden Hillsu na Kardashian, koja će zadržati nekretnine u Malibuu i Riversideu u Kaliforniji te Harrisonu u Idahu, piše Post.

Slavni par vjenčao se 2014. godine, a Kardashian je prošle godine podnijela zahtjev za razvod braka, kao razlog navevši nepomirljive razlike.

Ye je posljednjih mjeseci izazivao brojne kontroverze javnim ispadima na društvenim mrežama, prekidom unosnih ugovora s velikim brendovima, a njegovi Twitter i Instagram računi su suspendirani. S platformi društvenih medija uklonjene su neke njegove objave koje su korisnici osudili i ocijenili ih antisemitskima.

Kopirati
Drag cursor here to close