MISS FBiH

Bira se najljepša djevojka u Federaciji

A najprestižniji izbor ljepote za "Miss Svijeta" ove godine se održava u Ujedinjenom kraljevstvu u Londonu 14. prosinca.
Lifestyle / Flash | 30. 08. 2019. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbor za Miss Federacije BiH 2019. održat će se u nedjelju, 1. kolovoza,u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

Čak 24 djevojke koje su prošle na županijskim i regionalnim natjecanjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazat će svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine.

Moto samog izbora je "Bolje obrazovanje bolja BiH", a sve u suradnji sa Europskim univerziteom Brčko distrikt i Kallos u Tuzli. Sve sa ciljem promocije i afirmacije mladih, priopćili su organizatori.

Posebnu atmosferu, navode, u programu napravit će grupa Jutro sa malim violinistima i specijalni specijalni gost Armin Malikić, izvrsni mladi pjevač koji je pobijedio ove godine u regionalnom glazbenom natjecanju.

Izbor Miss Federacije BiH 2019. održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla u sklopu kvalifikacija za finalni državni izbor ''Miss BiH 2019''. 

A najprestižniji izbor ljepote za "Miss Svijeta" ove godine se održava u Ujedinjenom kraljevstvu u Londonu 14. prosinca. 

Izbor za Miss Svijeta kao najprestižnije natjecanje ''ljepota sa svrhom'' održava se već 69 godina i kao takav je najgledaniji TV program na svijetu koji prati oko tri milijarde gledatelja.

Veliko Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019. održat će se početkom listopada, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close