Proslava Nove

Banjalučane u Novu uvode Sergej Ćetković, Lexington bend i Dženan Lončarević

Za Novu godinu u Banja Luci Sergej Ćetković, Lexington bend i Dženan Lončarević
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2017. u 13:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proslave novogodišnjih praznika u Banja Luci na otvorenom najavljena su tri velika koncerta regionalnih glazbenih izvođača.

Koncerti na otvorenom počinju 30. prosinca, kada će nastupiti Ivana Peters i Sergej Ćetković, za doček Nove godine (31. prosinca) planiran je nastup Lukijana Ivanovića, Lexington benda i Nikole Rokvića, a treći dan, odnosno 1. siječnja nastupaju Toni Cetinski i Dženan Lončarević.

''Naš cilj jeste da se Banja Luka pozicionira na regionalnu mapu i da svi oni koji privređuju u ovom gradu imaju na neki način od toga koristi. Zato smo nastojali da pripremimo dobar program, da dovedemo glazbenike s cijelog ovog prostora odakle nam i dolaze gosti. Najviše njih je iz Slovenije, Hrvatske i Srbije i siguran sam da će moći da izaberu ono što žele da čuju i vide'', kazao je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

Kako je naglasio, određen efekt je već postignut, jer prema riječima ugostitelja, gotovo svi smještani kapaciteti za novogodišnje praznike su rezervirani.

Današnjoj konferenciji za novinare prisustvovali su i glazbeni Dženan Lončarević, Lukijan Ivanović i članovi Lexington benda, a najavljeno je i 45 dana zimskih događanja u ovom gradu, koja počinju 1. prosinca otvaranjem "Zimzograda“, i traju sve do 15. siječnja 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close