Mostar

B-Dance rođendanskim koncertom proslavio deset godina svog rada

Lifestyle / Flash | 09. 06. 2016. u 22:25 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

B-Dance je senzacionalnim koncertom večeras proslavio svoj deseti rođendan. Spoj glazbe, plesa, pjevanja, i smijeha oduševili su posjetitelje i pokazali sve ono što ovaj klub predstavlja Mostaru.

''Noć i proslava su bili puni emocija i suza radosnica'', rekla je za Bljesak.info Željka Zovko, jedna od trenerica kluba, navodeći kako su se potrudili svojom rođendanskom proslavom publici približiti što su sve radili u ovoj prvom desetljeću svog postojanja.

''Naši članovi večeras su publici predstavili koreografije koje smo radili tijekom ove godine, a u kratkim videima predstavljene su prijašnje koreografije, naši članovi i sve ono što smo radili proteklih deset godina'', kaže nam Željka, govoreći kako je klub na večerašnjoj proslavi predstavi i svoj novi moderniji logo.

Kako je istaknula zabavnim programom potrudili su se pružiti publici nešto novo, pa su tako na glamuroznoj bini svi prisutni večeras mogli vidjeti i ples na svili u izvedbi Martine Marić, nastup bh. pop pjevača Nene Murića, komične imitacije jednog od članova kluba, te pjevački nastup trenerice Željke Zovko.

Kao gosti na koncertu publiku su počastili prijateljski plesni klubovi iz Mostara, PS Mostars, PS Flash, PC ProDance, ŠPK Zrinjski, ŠPK Erigo-D i Mostarske Mažoretkinje.

Uz ples i pjesmu, rođendansko slavlje B-dancea je okončano pjesmoim i tortom.

Inače, već deset godina, svojim bogatim sadržajem, projektima i plesom Plesni studio B-Dance predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini. Što su sve postigli u proteklih deset godina pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close