Podcast ''Sredinom''

Ana Ćavar: Savršen trenutak ne postoji, nemojte čekati jer godine će proći

''Izazov je biti jedinstven, dosljedan sebi i iskren'', kaže Ana.
Lifestyle / Flash | 19. 03. 2023. u 18:01 M.L. | Bljesak.info
Ana Ćavar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gošća 41. izdanja podcasta ''Sredinom'' bila je Ana Ćavar,  vlasnica i direktorica lifestyle portala Bonjour.ba, TEDx govornica, supruga, majka dvoje djece i još mnogo toga.

O nastanku prvobitno Modamo, a nakon toga Bonjour.ba govorila je za Bljesak.info.

Iako je oduvijek znala da želi raditi 'nešto' što ima veze s modom, nije bila sigurna što bi to točno moglo biti. Za početak, model/manekenka - mislila je tada Ana.

Ipak, to joj nije pošlo za ruko, a cijelu simpatičnu priču oko slanja fotografije na natječaj za modela ispričala je u našem studiju.

Danas Bonjour.ba broji osam ljudi koji čine stalni tim, ali tu su i suradnici koji se mijenjaju zavisno od projekata koje rade, te se njihov broj smanjuje i povećava.

Ana poručuje da ako želite nešto raditi i započeti ''ne čekate pravi trenutak'', nego počnite odmah. Sada. Jer savršen trenutak, prema njezinim riječima ne postoji. Uvijek će biti 'nešto' prije tog početka. Zato je pravo vrijeme sada i odmah. 

Naša gošća je otkrila i kako voli dobru organizaciju, te upravo zbog toga (između ostalog) dobro balansira između privatnih i poslovnih obaveza.

Da li ekipa ima ured, kako funkcioniraju, što su im najveći izazovi, kako koriste društvene mreže i kako je TEDx prepoznao Anu Ćavar kao govornicu koja je podijelila svoju inspirativnu životnu priču, a koju defitivno vrijedi poslušati.

''Izazov je biti jedinstven, dosljedan sebi i iskren'', kaže Ana.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close