Prijateljstvo

Aco Pejović opisao druženja s Modrićem: Luka je veliki brat

"Luka je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug i netko s kim se obiteljski družim", kazao je.
Lifestyle / Flash | 17. 02. 2024. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aco Pejović, omiljeni pjevač Luke Modrića, održao je velik koncert na Valentinovo u zagrebačkoj Areni te je za In Magazin otkrio u kakvom je odnosu s nogometašem i njegovom obitelji, koja njegove pjesme obožava. Naime, Modrićeva supruga Vanja cijeli je koncert provela na videopozivu s Pejovićevom suprugom Biljanom.

"Luka je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug i netko s kim se obiteljski družim. Kad smo se upoznali, rekao mi je da sluša pjesme, i njegova supruga Vanja. Tako je krenulo, tako je i dan-danas. Vanja je prošli put bila na koncertu. Zvala je večeras moju suprugu i rekla: 'Bilje, želim večeras uživo cijeli koncert' jer su u Madridu i nisu mogli doći", priča Aco.

Modrićeva najdraža pjesma je Sve ti dugujem, a Aco je ispričao i kako izgledaju njihova druženja koja uvijek završe pjesmom. "Luka je kupio jedan specijalni uređaj koji oni koriste i onda prvi put kad sam došao, rekao sam: 'Nemoj ove mikrofone'", rekao je.

"Onda Vanja je pošla, kupili su stvarno neke ozbiljne i onda je sve to druga priča i sad se tu održavaju natjecanja. Ja samo slušam, oni su ti koji se natječu, uglavnom djevojke, dok se muški opuste malo", govori Aco.

Tvrdi da se dobro snalazi na nogometnom terenu. "Igrao sam i kao klinac unazad, da ne kažem sad 5-6 godina, sam igrao redovito taj mali nogomet. Međutim, kako su krenuli ti veliki koncerti, bude sve češće i češće, opredijelio sam se više na jutarnji brzi hod da napravim 5-6 kilometara", kaže.

Kopirati
Drag cursor here to close