Pazite što i kako snimate

Srpski bauštelci skupo platili za*ebavanje s videom

Epilog ove nesretne avanture je da su tih sedam-osam srpskih obitelji traumatično pogođene; podneseni su zahtjevi za razvod brakova, dečko (jedini ispod pedeset godina u društvu) koji je snimao i negdje objavio, je u komi nakon debelih batina ...
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2021. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kanada je na nogama nakon što su se prije nekoliko dana u javnosti pojavile snimke grupe građevinskih radnika iz Toronta, navodno srpskog porijekla, koji su napravili tulum sa striptizetom, prenosi Blic.

Fotografije su prvo počele kružiti Twitterom, a onda je isplivalo i nekoliko snimki na kojima se vide radnici koji djevojku grle, ljube i polijevaju ju votkom, a jedan od njih joj liže međunožje.

Sve se, prema pisanju kanadskih medija, odigralo 9. travnja. Radnici uz sve nisu poštovali ni propisane epidemiološke mjere, odnosno nisu nosili maske, navode kanadski mediji.

'Srpska zajednica bruji o ovome - u opticaju je 15-minutni video na kojem se vide uglavnom stariji ljudi koji su 'slavili' odlazak u mirovinu kolege, uz treštanje srpskih narodnjaka, rakije i plaćene striptizete - sve bez distance i maski što je za razliku od Srbije, u Kanadi big No-No. Navodno svi sudionici su Srbi, što se lako utvrdi kada se čuje ton snimke. Epilog ove nesretne avanture je da su tih sedam-osam srpskih obitelji traumatično pogođene; podneseni su zahtjevi za razvod brakova, dečko (jedini ispod pedeset godina u društvu) koji je snimao i negdje objavio, je u komi nakon debelih batina. Privatna firma je izgubila milijunske ugovore, svi zaposleni dobili su otkaze i što još ne. Tragičan ishod jedne nevjerojatne gluposti' - napisao je jedan komentator na Redditu gdje su se raspisali o raskalašenoj zabavi.

Sve se dogodilo na građevinskom zemljištu Mattamy Homes, a radnici su iz kompanije Nelmar Drywall.

Mattamy Homes u službenoj izjavi ističe kako nisu znali da se ovakav tulum održava, ali su i potvrdili da je firma Nelmar Drywall otpustila sve radnike koji su u ovome sudjelovali.

Rezidencijalno građevinsko vijeće Ontarija dalo je izjavu u kojoj ističu da je situacija 'odvratna' posebno zato što učvršćuje stereotip da su 'radnici na građevini mizogini'.

Iz tvrtke Nelmar Drywall tvrde kako će poduzeti sve korake i povećati nadzor nad radnicima kako se ovakvo što ubuduće ne bi ponovilo.

Ontario se trenutno bori i s ogromnim porastom inficiranih koronavirusom, a industrija građevine bila je pošteđena restrikcija, za razliku od ugostitelja, te su svrstani u esencijalne radnike, prenosi Jutarnji.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close