Pokloni i ukrasi znak su ljubavi

Sa Jumbom uvijek imate razlog za slavlje!

JUMBO u potpunosti ispunjava vaše potrebe i želje kroz širok spektar proizvoda za proslave koji imaju za cilj da vam pomognu da svoju kuću ispunite veselom i domaćinskom atmosferom.
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2020. u 17:15 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolaze božićni i novogodišnji praznici, pa su ukrašavanje doma i priprema poklona jedan od načina da u potpunosti prizovete Novu godinu, nove želje i planove. Pokloni i ukrasi znak su ljubavi prema našim najmilijima.

JUMBO u potpunosti ispunjava vaše potrebe i želje kroz širok spektar proizvoda za proslave koji imaju za cilj da vam pomognu da svoju kuću ispunite veselom i domaćinskom atmosferom.

Inspirirate se ovim novim idejama o tome kako pripremiti toplu i sretnu obiteljsku atmosferu pomoću rasvjete, ukrasa, poklona, jelke i bogate praznične trpeze.

Ukrašavanje novogodišnje jelke

Novogodišnja jelka je najvažniji simbol praznika i oko nje se okuplja svaka porodica u sreći i veselju. Naravno, ukrasi za jelku potpuno zavise od nečije mašte. Na primjer možete koristiti lampice i druge ukrase poput kugli, mašni, pahuljica, zvončića i sličnog, a sve to, naravno, možete pronaći u Jumbu!

Foto: PR / Sa Jumbom uvijek imate razlog za slavlje!

Dekoracija doma

Imate li slobodnog prostora na zidu? Odlično! Svaki slobodan prostor može biti vaš saveznik prilikom ukrašavanja. Lampice su najčešći ukras, ali mogli biste koristiti i potpuno novog Djeda Mraza kojeg možete pronaći u JUMBU i ne morate brinuti hoće li Djed Mraz doći ove godine kod vas. Čar praznika je i u druženju s voljenima, pored kamina. Sve će oči biti uprte u laganu vatricu, zato budite kreativni i dodajte nešto više od suvenira, možda svijeće ili novogodišnje vijence. Sve je na vama.

Ako u svojoj kući nemate kamin, to ne znači da ne možete okačiti crvenu čarapu za vrijeme praznika. I u modernoj prostoriji možete okačiti novogodišnju čarapu na zid i okružiti je lampicama i girlandama.

Foto: PR / Sa Jumbom uvijek imate razlog za slavlje!

Novogodišnja rasvjeta

Mora biti postavljena na pravi način kako bi se stvorila savršena atmosfera. Mogle bi se koristiti i svijeće, velike, visoke, kratke, ali uvijek tople i umirujuće. Svijeće mogu biti i u staklu, keramici, držaču od kristala, mogu biti srebrne ili zlatne, to zavisi od načina na koji želite urediti ukrase u svojoj kući. Svjetla nisu namijenjena samo za ukrašavanje jelke već i za prozore, balkone i sve prostorije.

Širite radost s proizvodima za svaki dan

Možda je jedan od najboljih i najlakših načina da osjetite duh praznika zamjena standardnih predmeta u kući s novima. Izbor je beskonačan - od lampi, preko tekstila, do čaša i tanjura.

Dekoracija stola

Crvena, zlatna, bijela ili srebrna, glavne su boje koje mogu ukrasiti vašu trpezu do savršenstva. Samo oni smjeli znaju načine ukrašavanja malim kreativnim detaljima kako bi se dobila savršena atmosfera. Bijela boja donosi čistoću, crvena donosi trijumf elegancije, zlato i srebro donose stil i otmjenost vašoj kući. Koju god boju odabrali u Jumbu, važno je da svaka od njih doprinosi proslavi praznika sa svojim porodicama i uvijek daje razloga da se okupimo.

Poklanjanje

Najvažniji ritual tijekom praznika je razmjena poklona. Trenutak je to prisjećanja starih uspomena iz djetinjstva i važnih životnih prekretnica. Ljudi se raduju, postoje oni koji vas iznenade neobičnim poklonima i oni koji se trude dati sve od sebe za ljude koje vole.

Tijekom pripreme ne zaboravite na najvažniji detalj:

Praznici su još ljepši kada su radost, bliskost koju dijelimo i ljubav u zraku. To su najvažnije stvari zbog kojih godina postaje takva kakva je.

Foto: PR / Sa Jumbom uvijek imate razlog za slavlje!

Za više detalja i ideja posjetite Jumbo BIH na Facebooku i na Instagramu. I naravno dobrodošli ste u našim prodavnicama u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Bijeljini i Cazinu.

Kopirati
Drag cursor here to close