Tjentište

OK Fest: Zajamčena 72 sata zabave

Program OK Summer stagea i ove godine dodatno će upotpuniti sadržaje Nektar OK Festa, koji će i ovoga puta svima onima koji se odluče da nam se pridruže na Tjentištu priuštiti 72 sata neprekidne zabave…
Lifestyle / Flash | 18. 04. 2019. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine zagrijavanje za odličan festivalski dnevni i večernji program, na šestom po redu Nektar OK Festu, započinjemo kraj najvećeg bazena na Balkanu.

Termin od podneva do 16:00, tijekom tri festivalska dana 12./13./14. srpnja, rezerviran je za odlične dnevne zabave na OK Summer stageu za koje će se pobrinuti: Mladen Tomić /petak, 12. 7./; Nebs Jack /subota, 13.7./ i Space Motion /nedelja, 14.7./.

Ovaj trojac zadužen je za odličnu atmosferu, na jednoj od omiljenih lokacija OK kampera, koji odmor od ljetnih vrućina i uzavrele festivalske atmosfere traže u hladu bazena na Tjentištu, prikupljajući energiju i dobre vibracije za program koji ih u nastavku dana očekuje na Sensation OK stageu u OK kampu; Jägermeister main stageu i na after partyjima.

Program OK Summer stagea i ove godine dodatno će upotpuniti sadržaje Nektar OK Festa, koji će i ovoga puta svima onima koji se odluče da nam se pridruže na Tjentištu priuštiti 72 sata neprekidne zabave i jedinstveno iskustvo festivalskog provoda. 

Uz vrhunska imena inozemne, regionalne i domaće glazbene scene, na tri festivalska stagea, kao i adrenalinski doživljaj koji donosi rafting na Tari i planinarske šetnje kroz NP Sutjeska, provod na Tjentištu je zajamčen.

Ukoliko još niste osigurali vaš boravak  na Tjentištu 12./13./14. srpnja, pravo je vrijeme za to. Vrata OK kampa otvorena su za sve ljubitelje prirode, druženja i odlične zabave.

U ponudi su paketi

Paket III / kamp + ulaznica + prijevoz/ - 70,00 KM

OK kamp / kamp + ulaznica/ - 35,00 KM

Sve info i prijave za boravak u festivalskom kampu potražite na službenoj stranici festivala .

Kopirati
Drag cursor here to close