Iskušajte kraljevski život

8000 dolara za noćenje u palači u kojoj su bili B. Clinton, princeza Diana i J. Kennedy

Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će osigurati stručno vođenje uključujući šoping turu, turističko razgledanje lokalnih muzeja i druge izlete, a sve je uključeno u cijenu.
Lifestyle / Flash | 15. 11. 2019. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maharadža je oglasio dio svoje palače u Indiji na Airbnb-u i za oko 8000 dolara po noćenju moći ćete iskušati kraljevski život u 300 godina starom zdanju u Džaipuru.

Maharadža obećava gostima ''inspirativno putovanje u bogatu povijest, kulturno naslijeđe i umjetničke tradicije kraljevske obitelji Džaipura'' tijekom njihova boravka u apartmanu Gudliya, prenosi Hina.

Ponuda uključuje batlera i vodiča koji će osigurati stručno vođenje uključujući šoping turu, turističko razgledanje lokalnih muzeja i druge izlete a sve je uključeno u cijenu.

Ovo je prvi put da se palača nudi komercijalno. Raniji posjetitelji bili su bivši američki predsjednik Bill Clinton, princeza Diana i Jackie Kennedy.

Palaču je 1727. izgradio maharadža koji je utemeljio Džaipur -Sawai Jai Singh II.

Boravak u palači uključuje i lokalne kulinarske specijalitete i nudi predivan pogled na okolne Aravalli brežuljke.

Do siječnja se apartman nudi po cijeni od tisuću dolara i zarada će biti uplaćena zakladi princeze Diyae Kumari koja podupire žene i umjetnike u seoskim područjima.

Kopirati
Drag cursor here to close