U organizaciji MOBiH i OSBiH

U subotu hodočašće na Bobovac ''Molitva za Domovinu''

Euharistijsko slavlje na Bobovcu, koji se nalazi na području župe Kraljeva Sutjeska, bit će u 11 sati, a predvodit će ga nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić u zajedništvu s mons. Tomom Vukšićem.
Kultura / Vjera | 23. 10. 2020. u 10:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo obrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine (OSBiH) i ove godine, po 17. put, organiziraju hodočašće na Bobovac „Molitva za Domovinu“, koje će biti upriličeno u subotu, 24. listopada.

Euharistijsko slavlje na Bobovcu, koji se nalazi na području župe Kraljeva Sutjeska, bit će u 11 sati, a predvodit će ga nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić u zajedništvu s mons. Tomom Vukšićem, nadbiskupom koadjutorom Vrhbosanske nadbiskupije i apostolskim upraviteljem Vojnog ordinarijata u BiH.

Program molitvenog pohoda, na kojemu će se primjenjivati mjere zaštite od pandemije Covid-19, započet će okupljanjem u 09.30 sati kod rijeke Bukovice podno Bobovca, odakle će se u 09.45 sati organizirano, u molitvenoj procesiji, krenuti prema Bobovcu.

Po završetku molitvenoga pohoda, za sve sudionike će biti pripremljen i podijeljen vojnički grah, najavljeno je iz Ministarstva obrane BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close