Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Komšić uputio božićnu čestitku

''Upućujem najsrdačnije čestitke u povodu blagdana Božića Vama, svim svećenicima, biskupima i katolicima u Bosni i Hercegovini i u svijetu''.
Kultura / Vjera | 24. 12. 2021. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je najiskrenije čestitke u povodu nastupajućeg blagdana, katoličkog Božića, nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu gospodinu Vinku Puljiću i svim građanima u BiH i u svijetu, sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći, sa obitelji i prijateljima

''Upućujem najsrdačnije čestitke u povodu blagdana Božića Vama, svim svećenicima, biskupima i katolicima u Bosni i Hercegovini i u svijetu. Katolički Božić je prigoda da se posjetimo velikih vrijednosti - humanosti, solidarnosti i tolerancije, te da pokažemo uzajamno uvažavanje i dostojanstvo. Ovaj veliki katolički blagdan uči nas da poštujemo i njegujemo bosanskohercegovačku kulturu i tradiciju i da ih prenosimo na mlađe generacije, kao što su ih naši preci prenosili na nas. Sa najljepšim željama za dobro zdravlje, mir i sreću, još jednom upućujem iskrene čestitke u povodu Badnjaka i katoličkog Božića''.

Kopirati
Drag cursor here to close