Ured vojnog muftije

Bajramski prijem: Bogastvo različitosti je značaj Oružanih snaga BiH

Svečani bajramski prijem dio je programa obilježavanja Ramazanskog bajrama u MO i OS BiH kojeg je sačinio Ured vojnog muftije
Kultura / Vjera | 06. 06. 2019. u 16:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Svečani prijem povodom Ramazanskog bajrama

Zamjenik ministra obrane BiH Sead Jusić bio je domaćin svečanog prijema u povodu Ramazanskog bajrama, koji je danas održan u Domu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Prijemu je prisustvovalo oko 300 uzvanica, a goste su dočekali zamjenik ministra obrane BiH Sead Jusić, načelnik ZŠ OS BiH generalpukovnik Senad Mašović i vojni muftija Hadis ef. Pašalić.

Svečani bajramski prijem dio je programa obilježavanja Ramazanskog bajrama u MO i OS BiH kojeg je sačinio Ured vojnog muftije, kojem su prisustvovali dužnosnici iz sustava obrane, crkava i vjerskih zajednica u Bosni i Hercegovini, predstavnici političkog, kulturnog i javnog života u BiH, akademske zajednice, vojno-diplomatski i drugih međunarodni predstavnici u BiH.

U svom obraćanju prisutnima, zamjenik ministra Jusić je istaknuo značaj bogatstva različitosti u Bosni i Hercegovini i Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH, čemu svjedoči i radost koju zajednički dijelimo obilježavajući vjerske blagdane i praznike.

Kopirati
Drag cursor here to close