Mostar

The Hub of Fine Arts: Wine & Art

Uplovite u svijet europskog modernizma i doživite nezaboravno iskustvo kroz osobnu interpretaciju remek-djela velikana poput Matissa, Modigliania i Degasa.
Kultura / Umjetnost | 19. 09. 2023. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

The Hub of Fine Arts organizira radionicu - Wine & Art, koja će se održati 28. i 29. rujna 2023. godine. Stoga uplovite u svijet europskog modernizma i doživite nezaboravno iskustvo kroz osobnu interpretaciju remek-djela velikana poput Matissa, Modigliania i Degasa!

Foto: PR / The Hub of Fine Arts

Wine & Art je jedinstvena prilika da, uz čašu najkvalitetnijih hercegovačkih vina i vodstvo kustosa, otkrijete tajne koje skrivaju potezi kista proslavljenih umjetnika koji su dio MTA kolekcije. Bilo da ste početnik ili već posjedujete određene umjetničke vještine, bit ćete u prilici surađivati s akademskim slikarima kako biste potaknuli svoju kreativnost i probudili umjetnika u sebi.

Foto: PR / The Hub of Fine Arts

Kako bismo sa sigurnošću za svakoga od vas stvorili autentično iskustvo, broj mjesta je ograničen. Ako želite biti dio ovog nezaboravnog događaja, pozivamo vas da se prijavite što prije i osigurate svoje mjesto na vrijeme. Ne propustite priliku da se u potpunosti prepustite inspiraciji, kreativnosti, umjetnosti i dobrom vinu.

Detalji događaja:

Datum: 28. i 29. rujna 2023.

Vrijeme održavanja: od 18 do 21h

Lokacija: Ulica kralja Tvrtka 11

Cijena ulaznice: 50 KM

Sudjelovanje na radionici možete najaviti putem e-mail adrese: [email protected], na brojeve telefona +387 63 802 022 i +387 36 841 841.

Kopirati
Drag cursor here to close