Izložba

Ovo su superjunaci zajedničke budućnosti Mostara

Prvo mjesto, odnosno najuspješniji rad, imala je Marta Radovan, drugo mjesto Amani Fejzić i treće mjesto dijele Klara i Katja Kornelić.
Kultura / Umjetnost | 17. 12. 2023. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba radova sudionika i sudionica radionica u okviru projekta „Superjunaci zajedničke budućnosti Mostara“ održala se u nedjelju 17. prosinca u Hrvatskom dom herceg Stjepan Kosača 17.12.2023. godine.

Foto: Bljesak.info / Izložba u Mostaru

Na izložbi, koja je dio aktivnosti projekta „Mostar – Prostori koji pokreću“ financiranog sredstvima Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, predstavljeni su radovi nastali tijekom četiri tematske radionice: “Naša zajednička budućnost u Mostar”, “Žene u stripu”, “Strip dostupan svima” i „Šareni svijet stripa.“

Foto: Bljesak.info / Izložba u Mostaru

Na izložbi je upriličena ceremonija dodjele nagrada za najuspješnije radove i dodjela certifikata za polaznike radionica. Tako je prvo mjesto, odnosno najuspješniji rad, imala Marta Radovan, drugo mjesto osvojio je Amani Fejzić i treće mjesto dijele Klara i Katja Kornelić.

Projekat “Superjunaci zajedničke budućnosti Mostara – Super Mo” se kroz bavi promocijom stripa, kao nekomercijalne grane umjetnosti i medija, kroz edukativne programe, radionice za mlade, te strip festival i druženja.

Projekt je dio aktivnosti Projekta Mostar – Prostori koji pokreću koji za cilj ima unaprijediti sadržaje i korištenje javnih prostora u Mostaru kroz aktivno uključivanje građanki i građana i potporu inicijativama koje doprinose kvaliteti građanskog, kulturnog i gospodarskog života u aMostaru.

Foto: Bljesak.info / Izložba u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close