"Poklon i izraz poštovanja"

Mostar: Izložba posvećena Lani Pudar

"Ovo je moj poklon i izraz poštovanja prema ovoj djevojčici čiji su rezultati zadivili cijeli svijet", naglasio je autor izložbe Zlatko Serdarević.
Kultura / Umjetnost | 22. 08. 2022. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba dokumentarne građe posvećena zlatnoj plivačici Lani Pudar, koju u Clubu Globus u Ulici Braće Fejića priređuje novinar i publicist Zlatko Serdarević bit će otvorena u utorak 23. kolovoza u 20 sati.

Na postavci koja sadrži deset panela bit će predstavljena njena sportska staza, zanimljivi detalji sa Laninih natjecanja, pružanje podrške od strane institucije i pojedinaca i konačno počeci realizacije projekta izgradnje plivačkog bazena u Mostaru.

"Nekoliko godina intenzivno pratim Lanine sportske nastupe jer se već poodavno nazirala njena izuzetna talentiranost, koja je, uz naporan rad i velika odricanja došla do izražaja ove godine na natjecanju u Rimu, gdje je osvojila zlatnu medalju. Postavka nam uvjerljivo pruža dokaze o izuzetnom zanimanju medija za njenu stazu. Imponuju reakcije građana širom regije koje su predstavljale dodatni impuls mladoj Lani za još veća pregnuća. Ovo je moj poklon i izraz poštovanja prema ovoj djevojčici čiji su rezultati zadivili cijeli svijet", naglasio je autor izložbe Zlatko Serdarević.

Izložba će biti otvorena deset dana i moći će se razgledati svaki dan u vremenu od 7:00 do 23:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close