Doček u Mostaru

Marić: Lana Pudar je prvakinja srca svih Bosanaca i Hercegovaca

“Emocije i radosti koje je izuzetno talentirana mlada osoba poklonila ovoj zemlji, su neizmjerno važne za ovaj grad i ovu državu''
Sport / Flash | 20. 08. 2022. u 20:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić kazao je kako Lana Pudar prvakinja srca svih Bosanaca i Hercegovaca.

“Emocije i radosti koje je izuzetno talentirana mlada osoba poklonila ovoj zemlji, su neizmjerno važne za ovaj grad i ovu državu. Osim europske prvakinje predstavlja i najboljeg predstavnika BiH. Lana nikada ne odustaj, ti si najbolja Bosna i Hercegovina”, kazao je Marić.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić kazao je kako Lana Pudar prvakinja srca svih Bosanaca i Hercegovaca.

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić imala je riječi hvale za Lanu i njen tim te poručila kako je Sarajevo i njen grad i da će je uvijek podržati.

“Ovo što ste vi uradili, način na koji ste odgojili našu zvijezdu, našu Lanu, je najveći čin patriotizma. To što ste vi napravili je više nego što je bilo ko uradio u posljednjih 20 godina za našu domovinu. Pokazali ste kak s e iskreno i svim srcem voli BiH. Svi tako trebamo usmjeravati našu djecu”, rekla je Karić.

Kopirati
Drag cursor here to close