U Centru za kulturu u Mostaru.

Izložba 'Priča zelene boje' Maje Behmen - Novalić 19. rujna u Mostaru

Na izložbi će posjetitelji moći vidjeti i nekoliko radova Majine kćeri Mejrem Novalić, a prisutnima će se na otvaranju obratiti i književnik Ibrahim Kajan.
Kultura / Umjetnost | 17. 09. 2023. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Priča zelene boje

Jedanaesta samostalna izložba Maje Behmen Novalić ''Priča zelene boje'' upriličit će se u utorak, 19. rujna s početkom u 19 sati u Centru za kulturu u Mostaru.

Na izložbi će posjetitelji moći  vidjeti i nekoliko radova Majine kćeri Mejrem Novalić, a prisutnima će se na otvaranju obratiti i književnik Ibrahim Kajan.

Maja Behmen - Novalić rođena je 1979. godine u Mostaru. Diplomirala je 2000. godine na Univerzitetu ''Džemal Bijedić'', na Odsjeku za likovnu kulturu u klasi profesora Nusreta Pašalića i Mirsada Begovića. Članica je Udruženja likovnih umjetnika Bosne i Hercegovine (ULUBiH) i Udruženja likovnih umjetnika Mostara. Ono po čemu prepoznajemo njene slike su neka posebna unutrašnja floralna i prozračnost.

Uz slikarstvo, njezina ljubav su i poezija i proza.  Već je objavila  zbirku pjesama  ''U hiljadu lijepih riječi'' dok njezina druga  knjiga poezije ''Priča zelene boje'' tek čeka svoje objavljivanje, priopćeno je iz Centra za kulturu Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close