Advent u Ljubuškom

Najavljujemo Knjižnicu na otvorenom u Ljubuškom

Javna ustanova ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški organizira, u okviru manifestacije ''Advent u Ljubuškom'' program ''Knjižnica na otvorenom''
Kultura / Knjige | 10. 12. 2019. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški organizira, u okviru manifestacije ''Advent u Ljubuškom'' program ''Knjižnica na otvorenom'', u okviru kojega će biti upriličena razmjena knjiga te književna večer s ljubuškim književnicima.

Navedeno će biti upriličeno u srijedu 11. prosinca, na trgu dr. Franje Tuđmana, u adventskom šatoru, u Ljubuškom.

Prvi dio programa – Razmjena knjiga počinje u 16 sati i traje do 19.30 sati.

Ljubitelje knjiga dočekat će djelatnici i članovi čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški sa slobodnom knjižnicom te će isti biti u prigodi razmijeniti ili donirati svoje pročitane, stare i očuvane knjige, kao ujedno i stripove, časopise i slikovnice.

Drugi dio programa – Književna večer s ljubuškim književnicima bit će upriličen, istoga dana, s početkom u 19.30 sati, u adventskom šatoru.

Svekolikom ljubuškom puku svojim likom i djelom predstavit će se 13 ljubuških književnika: Mate Grbavac, Matija Macan, Ante Tomić, Zvonimir Mikulić, Dušan Musa, Igor Skoko, Mila Matijašević, Ljiljana Tolj, Davor Hrstić, Miro Petrović, Luka Kravić, Elizabeta Medić i Zlata Pavlović-Vukić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close