Promocija

I nakladnici iz BiH na Interliberu

Svoja izdanja na ovogodišnjem sajmu u 5. i 6. paviljonu ZV-a predstavlja tristotinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva, među kojima su nakladnici iz Austrije, BiH, Crne Gore...
Kultura / Knjige | 13. 11. 2018. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, na kojemu će se do 18. studenoga predstaviti tristotinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva, u utorak je na Zagrebačkom velasajmu (ZV) otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

 Otvorenju Interlibera nazočili su i portugalski, izraelski, kanadski i crnogorski veleposlanici. 

Svoja izdanja na ovogodišnjem sajmu u 5. i 6. paviljonu ZV-a predstavlja tristotinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva, među kojima su nakladnici iz Austrije, BiH, Crne Gore, Francuske, Italije, Kine, Nizozemske, Njemačke, Rusije, SAD-a, Slovenije te Velike Britanije i Sjeverne Irske. 

Interliber nudi bogat program predstavljanja novih knjiga domaćih i inozemnih autora, druženja i razgovora s književnicima, čitaonice i radionice, dodjelu književnih nagrada, aukciju starih knjiga, kvizove, glazbene programe te stručne susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, kao i okrugle stolove i panel rasprave, prenosi Hina.  

Sajam traje do 18. studenoga, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

Kopirati
Drag cursor here to close