Tjedan Harryja Pottera

Čarolija je stigla u Mostar

Manifestacija je otvorena za sve zainteresirane ljubitelje H.P. te je dobna granica za sudjelovanje 6 do 60 godina.
Kultura / Knjige | 21. 05. 2018. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pismo iz Hogwartsa stiglo je na brojne adrese malih i velikih Mostaraca, a danas su svi zajedno odletjeli u čaroban svijet Harry Pottera.

Naime, Narodna Knjižnica HNŽ Mostar organizira Tjedan Harryja Pottera, koji se održava od 21. do 25. svibnja 2018. godine, u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ Mostar.

Harry Potter je jedna od najčitanijih dječjih knjiga na svijetu. Spisateljica J.K. Rowling je osmislila novi svijet prepun čarolije, prijateljstva ali i borbe između dobra i zla. Kroz brojne kreativne radionice i različite aktivnosti poput: Pričaonica za najmlađe, Kvizova znanja, Literarnih i Likovnih radionica za velike i male te različitih aktivnosti, svi zajedno su se uputili u čarobni svijet.

Manifestacija je otvorena za sve zainteresirane ljubitelje H.P. te je dobna granica za sudjelovanje 6 do 60 godina.

''U cilju poticanja čitanja, obogaćivanja mašte, stjecanja navike posjeta Knjižnici, Narodna knjižnica je raspisala i likovni natječaj u kojem učenici osnovnih i srednjih škola trebaju osmisliti i nacrtati naslovnicu nove knjige o H.P., služeći se maštom, kreativnošću, vještinom i sposobnošću likovnog izričaja. Učenici radove trebaju poslati ili osobno dostaviti na adresu Narodne knjižnice HNŽ Mostar (Trg hrvatskih velikana bb) najkasnije do 23. svibnja 2018. a, najuspješniji radovi biti će nagrađeni na završnoj svečanosti'', rečeno je ranije u Narodnoj knjižnici.

 

Kopirati
Drag cursor here to close