Na kavici u podne

Teatar GAVRAN na Mostarskom proljeću ispričao hit-priču o majci i sinu

U Velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače publika je uživala u izvrsnoj izvedbi Mladene Gavran i Vedrana Komeričkog, u ulogama majke i sina
Kultura / Kazalište | 10. 05. 2022. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teatar GAVRAN iz Zagreba za sve je ljubitelje kazališta u sklopu Mostarskog proljeća 2022. – XXIV. dana Matice hrvatske Mostar priredio pravu poslasticu - hit-predstavu "Na kavici u podne" Mire Gavrana.

U Velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače publika je uživala u izvrsnoj izvedbi  Mladene Gavran i Vedrana Komeričkog, u ulogama majke i sina, na kraju ih, zajedno uz autora i redatelja Miru Gavrana, nagradivši dugotrajnim burnim pljeskom i pozivajući ih na bis.

Predstava "Na kavici u podne" koju potpisuje najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu i predsjednik Matice hrvatske, na uvjerljiv način oslikava odnos majke i sina, koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života.

Publika u Mostaru zajedno s "majkom i sinom" prošla je kroz ovu nježnu priču koja oslikava prepoznatljive junake i pruža glumcima odličan materijal za izgradnju uvjerljivih karaktera. Radnja se odvija u Zagrebu od 1988. do 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close