eMTeeM

Smrt je moja ljubav u Mostarskom teatru mladih

Predstava "Smrt je moja ljubav" nastala je kao odgovor Mostarskog teatra mladih na to stanje, ali i kao odgovor koji želi djelovati preventivno.
Kultura / Kazalište | 27. 04. 2023. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski teatar mladih nastavlja sa serijom donatorskih izvedbi sa ciljem spašavanja svoje scene. eMTeeM je društveno angažiran teatar koji svojim radom posebno skreće pažnju na pitanja koja se tiču djece i mladih. O mentalnom stanju djece i mladih danas kod nas rađena su brojna istraživanja. Sva ona kažu da je stanje mentalnog zdravlja djece i mladih u BiH izuzetno loše, točnije rečeno zabrinjavajuće.

Predstava "Smrt je moja ljubav" nastala je kao odgovor Mostarskog teatra mladih na to stanje, ali i kao odgovor koji želi djelovati preventivno.

Predstava je autorski projekt Seada Đulića, a u njoj igraju Emana Tabaković, Lana Remetić, Henna Korjenić, Sarah Zlomušica, Adelisa Marić, Almedina Mukabel, Lejla Jazvin, Emina Bostandžić, Teo Sandžaktar-Bijedić i Aljoša Golo.

Predstava se igra sutra, u petak, 28. travnja 2023. godine na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 20:00 sati. Bit će to 6. repriza ove važne predstave. Na predstavu posebno pozivamo nastavnike i profesore, pedagoge i psihologe, roditelje, te sve druge koji rade sa djecom i mladim ljudima.

Svaki savjet će dobro doći, jer moramo svi djelovati. Zato ova izvedba jeste više od puke izvedbe jedne kazališne predstave.

Kopirati
Drag cursor here to close