Predstava

Priča o jednoj princezi i jednom zmaju u Lutkarskom kazalištu Mostar

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci.
Kultura / Kazalište | 16. 06. 2021. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog petka i subote u Lutkarskom kazalištu Mostar možete pogledati više nagrađivanu predstavu Zmaj i princeze.

Termini su slijedeći:
Petak, 18.6.2021. u 18:00 sati i
Subotu, 19.6.2021. u 11:00 sati.


Cijena ulaznice je 3 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

''Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati'', poručili su organizatori.

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci.

„To je priča o jednoj princezi i jednom zmaju! Prvo smo izmislili bajku, zatim je umjetnica osmislila lutke i scenografiju, skladatelj je osmislio glazbu, a ja s glumcima počeo probe. I baš kao u bajkama, naša je kazališna bajka osmišljena za tri dana. Ali nekako...nije nam se svidjela princeza Sunčica (izmislili smo joj to ime). Nije stvar da u svijetu ne postoje takve princeze, jednostavno smo željeli da ona bude malo drugačija. Uvjeravam Vas da u kazalištu nema ništa bolje od toga da jednu Princezu zamijenimo drugom Princezom, Princezom Veselkom. Zatim je u istoj bajci zamijenimo drugom i još jednom i još jednom...Nakon mjesec dana posla potpuno smo se zbunili. Nismo znali koja je princeza bolja od ostalih. Ali kako mi radimo u kazalištu, a kazalište je za Vas, poštovani mali i veliki gledatelji, predstavaljamo Vam bajku o jednom zmaju i mnogo princeza, a Vi odlučite.“

Napomena

''Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu'', poručili su iz kazališta.

Kopirati
Drag cursor here to close