Natječaj za posao

Narodno pozorište u Mostaru traži glumicu

Otvoreno je radno mjesto ''glumica'' u Narodnom pozorištu Mostar
Kultura / Kazalište | 20. 05. 2019. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Traži se glumica i Javnoj ustanovi Narodno pozorište u Mostaru, objavljeno je na straniciSlužbe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije.

Posebni uvjeti za ovo radno mjesto su da kandidat ima visoku stručnu spremu,    tj. VII stupanj obrazovanja; ili bakalaureat s 240 ECTS bodova, na akademiji scenskih umjetnosti ili drugih fakulteta umjetničkog usmjerenja, odsjek gluma.
 
U opisu posla navedeno je kako će zaposlena na ovom radnom mjesto biti zadužena za  pripremu i izvođenje dodijeljenih umjetničkih zadatke prema rasporedu proba i predstava.  Trebat će tumači značajne epizode, neposredno surađuje s rediteljem, te da koristi stručnu pomoć scenografa, kostimografa, koreografa, lektora, maskera, šminkera, vlasuljara, frizera, u kreiranju povjerene uloge.

Prijave kandidata trebaju sadržavati  (original ili ovjerenu kopiju): biografiju, fakultetsku diplomu, uvjerenje o državljanstvu (novi obrazac uvjerenja), izvod iz matične knjige rođenih (novi obrazac izvoda), drugu dokumentaciju prikladnu za procjenu kandidata.
 
Prijem se vrši na godinu dana počevši od 1.9.2019. godine do 31.8.2020. godine.

Natječaj ostaje otvoren do 31.05.2019. godine.   Više detalja potražite na stranici Službe za zapošljavanje.

Kopirati
Drag cursor here to close