Narodno pozorište Mostar

Kazališni spektakl pred Mostarcima

U subotu, 4. lipnja 2022. godine, sa početkom u 20:00h, mostarska publika će imati priliku pogledati gostujuću predstavu "Crnogorac u krevetu" autora i glumca Peđe Šuškavčevića.
Kultura / Kazalište | 30. 05. 2022. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstojeći vikend u Narodnom pozorištu u Mostaru obilježit će dvije predstave, zakazane za 3. i 4. lipnja.

U petak, 3. lipnja 2022. godine, s početkom u 20:00 sati, mostarska publika imat će priliku pogledati predstavu "Bilo jednom...", nastalu prema motivima komedije "Čorba od kanarinca" u adaptaciji i režiji Jasmina Krpe.

Riječ je o predstavi koja tretira prolaznost mladosti i zaljubljenosti i neprolaznost ljubavi, u vihoru života, u kojem se nađe svaki čovjek i svaka žena. Ova nepretenciozna, intimna predstava, nastoji ostati vjerna gledalištu u smislu prepoznatljivosti svakodnevnih komedija, ali i tragedija, koje čine naše živote.

Uloge u ovoj predstavi tumače Emir Sejfić i Ajla Hamzić, a izvedba je predviđena u sklopu manifestacije Mostarsko proljeće.

Ulaz na predstavu je besplatan, bez rezervacija.

U subotu, 4. lipnja 2022. godine, sa početkom u 20:00h, mostarska publika će imati priliku pogledati gostujuću predstavu "Crnogorac u krevetu" autora i glumca Peđe Šuškavčevića.

Riječ je o jednoj od najizvođenijih crnogorskih komedija, koja je do sada proputovala cijelu regiju. Tekst je baziran na stereotipima o crnogorcima, a dotiče se brojnih životnih tema na pitak i duhovit način.

Ulaznice su u prodaji.

Cijena ulaznice za predstavu "Crnogorac u krevetu" je 10 KM. Možete ih kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9:00-14:00 sati ili rezervirati na telefon 036/550-128. Na dan izvedbe predstave, subota, 4. lipnja. Blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 sati do početka predstave.

Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na Facebook i Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close