Sedmi po redu

Završen Nektar OK Fest: Trodnevna OK avantura za pamćenje

Tijekom tri dana, festival je okupio više od 30 000 posjetitelja iz zemalja regije, ali i cijelog svijeta, kao i 4 000 kampera, koji su i ovaj put pokazali da čine srce ovog festivala.
Kultura / Glazba | 16. 08. 2021. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je sedmi Nektar OK Fest.

Treći festivalski dan počeo je u podne na “Sky Cola OK Summer Stage”-u kada je Marina Karamarko svojim DJ setom rasplesala pomalo umorne kampere koji su se razbuđivali pored bazena, ali i tražili osvježenje nakon dinamična dva dana.

Mnogi su predah potražili i u “OK Book” zoni gdje je Marko Šelić govorio o svojoj knjizi “Proza i stihovi Marka Šelića Marčela” te sve prisutne kupio svojom neposrednošću.

Posjetitelji su uživali i u projekciji filma "Tusta" na "OK Cinema Stage"-u.

Već od 16 sati, zabava je počela na “Sensation OK Stage”-u, kada su hercegovački rege velikani Zoster atmosferu u "OK kampu" doveli do usijanja. S nevjerojatnom lakoćom, publika je gotovo sinhronizovano plesala uz rege ritmove.

Foto: PR / Darko Rundek na Tjentištu

Uslijedila je pank rok poslastica Ritam Nereda, koja sa sobom uvijek nosi magiju kojoj je teško odoljeti. Zagrijali su kampere za finale večeri koje je rezervirano za glavnu festivalsku binu.

Večer na "Jagermeister Main Stage"-u počelo je uz banjalučki Sopot, autentična glazbena uvertira koja je najavljivala savršeno veče. Uslijedio je nastup benda koji festivalska publika vijerno prati. Frontmen benda pozdravio je publiku, te podijelio prve utiske sa velike bine.

"Ovo je bilo nezamislivo u travnju. Ovo je najbolji skup i najbolja atmosfera'', rekao je Oliver.

Nakon nastupa Kande Kodže i Nebojše, binu su preuzeli Darko Rundek i Ekipa.

Ova glazbena priča, koja u sebi krije lirička i instrumentalna prostranstva, savršeno se uklopila u ambijent NP Sutjeska. Redali su se hitovi iz Rundekovog pera, a posjetitelji svih generacija glasno su pjevali i udahnuli život starim pjesmama.

Energičnu završnicu priuštio je sastav Hladno Pivo. Bilo je nemoguće ostati ravnodušan na pravu pank rock buku kakvu ovaj bend pravi, a teško je razlučiti tko je više uživao u nastupu, publika ili glazbenici.

Željni druženja i festivalskog duha koji briše razlike, kamperi su se preselili na after party binu na kojoj je zabava trajala do svitanja. Marko Nastić i Petar Dundov razgalili su posjetitelje i zatvorili vrata sedmog Nektar OK Festa.

Foto: PR / Trodnevna OK avantura za pamćenje

Tijekom tri dana, festival je okupio više od 30 000 posjetitelja iz zemalja regije, ali i cijelog svijeta, kao i 4 000 kampera, koji su i ovaj put pokazali da čine srce ovog festivala.

Jedinstven doživljaj koji ovaj festival sa sobom nosi, upotpunio je izuzetni prirodni ambijent i sadržaji koje priža Nacionalni park Sutjeska. Svi oni posjetitelji koji dolaze svake godine uvjerili su se još jednom šta to ovaj festival čini posebnim, a oni kojima je ovo prvi susret sa ovim festivalom, ostali su očarani kako mjestom tako i atmosferom koju osjetite čim kročite u festivalsku zonu.

Vikend iza nas okupio je istinske zaljubljenike u prirodu i dobru glazbu, te tijekom tri festivalska dana učinio NP Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regiji, navedeno je u priopćenju za javnost.

Ono što je sigurno je da je OK team i ove godine opravdao očekivanja publike i izvođača uz poruku da je ovo najbolje festivalsko izdanje do sada.

Kopirati
Drag cursor here to close