Tjentište

Vrijeme je za glazbu...Nektar OK Fest od 13. do 15. kolovoza

Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Europi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo isčekivane događaje i festivale
Kultura / Glazba | 14. 06. 2021. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održat će se od 13. do 15. kolovoza na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska. Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za srpanj mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Europi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo isčekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi.

Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za glazbu, zabavu, live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove.

Tri festivalska stage-a

Na tri festivalska stage-a publika će ove godine uživati u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu „normalnost“ bit će zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF /Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tijekom tri festivalska dana očekuju na main stage-u.

''I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenom stage-u u OK kampu'', poručili su organizatori i dodali kako festivalski kamp i ovoga puta otvaraju dan ranije tj. 12. kolovoza.

Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su: Ritam nereda -Love Hunters –Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet.

Na OK Summer stage-u kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Partyu OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Tri festivalska dana

Prvog festivalskog dana, u petak 13. kolovoza, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stage-a zaduženi su Sinisa Tamamovic i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. kolovoza, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer Stage-a u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomic, Toni Juranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na main stage-u Mladen Tomic i Toni Juranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Party u OK kampu.Finiš festivala, u nedjelju 15. kolovoza obilježit će nastup Marine Karamarko na OK Summer stage-u, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Party.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važit će i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uvjetima povrata u ovisnosti od kupljenog paketa publika će biti informirana na službenoj festivalskoj stranici www.okfest.net . 

Kopirati
Drag cursor here to close