FOTO

Vanna otvorila večernji program Adventa u Mostaru - Misija je da se svi dobro zabavljamo

Svaku večer posjetitelji Adventa uživat će u dva odlična koncerta.
Kultura / Glazba | 14. 12. 2023. u 22:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ja se nadam da imamo snage za jednu lijepu, zimsku, adventsku večer", poručila je na otvorenju večernjeg programa Adventa u Mostaru hrvatska zvijezda Vanna u četvrtak 14. prosinca.

Advent u Mostaru je već u svom prvom tjednu privukao veliki broj posjetitelja koji su pristigli iz mnogih gradova u potrazi za božićnom čarolijom, a svaku večer posjetitelji Adventa uživat će u dva odlična koncerta.

U ime organizacijskog tima, u četvrtak večer sve prisutne je pozdravio Marin Čuljak iz ureda mostarskog gradonačelnika.

"Naša misija i ideja je da se svi dobro zabavljamo u gradu Mostaru i prenosimo duh Božića'', rekao je Čuljak napomenuvši da ''brend Adventa u Mostaru ima svoju perspektivu.''

Foto: Bljesak.info / Vanna otvorila večernji program Adventa u Mostaru

Posjetitelje će sve do kraja prosinca svojim nastupima zabavljati mnogi glazbenici, poput Romea Nikolića, Darija Šunjića, grupe 45 stepeni, Ivana Rajiča i Teške teme, VIS Jedinstvo iz Splita, Antonije Batinić i Nene, Anite Šunjić, Leona i Josipa i brojni drugi.

Kroz tribute to koncerte posjetitelji će se prisjetiti i uživati u velikim hitovima Elvisa Presleya, Olivera i Gibonnija te Azre, a svoje koncerte održat će i Narodni orkestar i Tamburaški orkestar Mostar.

Kompletan program Adventa objavljen je na službenim stranicama Grada Mostara kao i stranicama Adventa u Mostaru na društvenim mrežama. 

Kopirati
Drag cursor here to close