Popis prvog dijela kreativaca

Pogledajte tko sve izlaže na Adventu u Čapljini

Advent u Čapljini od samih početaka plijeni pažnju i okuplja veliki broj izlagača.
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2023. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Advent će i ove godine u našem gradu ponuditi mnogo novih sadržaja. Do sada najatraktivniji adventski program pod imenom ''Advent u Čapljini'' donosi mnogobrojne koncerte, dječje predstave i izložbe za najmlađe a za one nešto starije bogata i raznolika gastro ponuda na bajkovitom Trgu kralja Tomislava.

Advent u Čapljini od samih početaka plijeni pažnju i okuplja veliki broj izlagača. Svake godine svi posjetitelji Adventa mogu uživati u novim iznenađenjima, a ovogodišnja iznenađenja će zasigurno opravdati očekivanja, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Nikad veći broj izlagača ove godine će na Adventu pokazati svoje rukotvorine, a u nastavku donosimo detalje o jednom dijelu izlagača. Svoj unikatni poklon moći ćete kupiti u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca od 10:30 do 19:00 sati.

Martina Nakit – Martina nakit brand postoji već 11 godina, svake godine se trudimo biti prepoznatljivi po nečem novom, udovoljavamo kupcima radeći nakit i ostale stvari po narudžbama, i trudimo se sve kupce ispoštovati. Ove godine izlažemo ogrlice, naušnice, dekice, kape, šalove, trakice za djecu i odrasle, i jos mnogo toga zato nas posjetite na Adventu u Čapljini. Vidimo se!

Udruga Betlehem Čapljina – Početkom 2011. godine u Čapljini je otvorena radionica za osobe s posebnim potrebama Betlehem. Trenutno u radionicu dolazi dvanaest korisnik. U radionici osobe s poteškoćama pored izrade ručno rađenih proizvoda uče različite vještine aktivnosti svakodnevnog života poput brige o sebi, produktivnosti i slobodnog vremena. Svakodnevno naši korisnici imaju priliku da se osjećaju korisno i prihvaćeno te da vlastitu kreativnost iskažu kroz izradu određenih proizvoda.

Julija art – Moj mali kreativni kutak je i ove godine s vama. S obzirom da izlažem svoje proizvode na sajmu drugi advent za redom, pokazuje moje oduševljenje sudjelovanjem od prošle godine. Ljubav za unikatnim dekoracijama i dekupažem krenula je iz hobija. Radim sve vrste dekupaža: boce, čaše, tanjure, adventske vijence i vijenčiće za vrata. Vidimo se i ove godine!

OPG Cvitanović – Domaći proizvodi uzgojeni na našim poljima i po domaćoj recepturi spravljeni u gotove proizvode nadaleko su poznati kroz OPG Cvitanović. Svi koji su jednom kušali naše proizvode vraćaju se ponovno, a nama je to dodatna motivacija za obogaćivanje našeg asortimana. Blagi i ljuti ajvar, lovačka salata, med, propolis i medovača… sve ćete to naći na našem štandu. Dođite i kušajte što smo sve spravljali ove godine.

Turistička organizacija Čapljinka – bavi se organizacijom različitih društvenih i kulturnih događanja,radi na promociji Čapljine kao turističke destinacije”. Sastavni dio su svake društvene organizacije, a ove godine priređuju bogatu Adventsku tombolu. Okušajte svoju sreću i osvojite barem jednu od mnogobrojnih vrijednih nagrada.

Udruga Cvijet je udruga koja okuplja osobe s invaliditetom i njihove roditelje te prijatelje udruge. U Čapljini djeluje od 2009. godine. Cilj udruge jeste inkluzija tj.socijalna uključenost OSI u sve segmente društva. Kroz kreativne radionice u poludnevnom boravku u prostorijama udruge izrađujemo različite rukotvorine te zahvalnice za vjenčanja.

U BOŽIĆNOM DUHU – U duhu blagdanske solidarnosti učenici O. Š Vladimira Pavlovića u Čapljini, će tijekom Adventa prodavati božićne dekoracije. Dekoracije su učenici izrađivali tijekom prvog polugodišta zajedno sa svojim nastavnicima. U svoje radove su utkali puno ljubavi i želje da pomognu svojim kolegama kojima je to potrebno. Prikupljena sredstva su namjenjena za pomoć učenicima naše škole te vas molimo da nas podržite na Adventu u Čapljini gdje ćemo izlagati i prodavati svoje radove. Vidimo se!

Ekološka Udruga Močvara– Bavimo se edukacijom djece o zaštiti prirode pa su naši proizvodi nastali uglavnom reciklažom, od prirodnih materijala. Sve radove su uradila djeca različitog uzrasta uz pomoć voditelja. Tema izlaganja na adventu u Čapljini jeste “Božić viđen očima ekologa, djece. Vidimo se.

AZ Agencija – Fotografiranje sa posebno osmišljenim i izrađenim šaljivim, božićnim rekvizitima. Mogućnost izrade fotografija za uspomenu kao i slanje putem digitalnih formata. Oslikavanje lica bojama za lice u božićnoj tematici; sob, snjegović, pahuljice, Grinch, kapica i slicno. Fotografiranje ispred božićne pozadine na Adventu u Čapljini je idealno mjesto za stvaranje obiteljskih uspomena.

Tanja Art proizvodna kozmetika i prirodni proizvodi nastali sadnjom, sušenjem i pretvaranjem u zdrave i kvalitetne proizvode. Isključivo biramo za naše proizvode samo lokalne repro dobavljače.

  / Advent u Čapljini
Kopirati
Drag cursor here to close