Blagadanski ugođaj

Paljenjem prve svijeće počeo Advent u Mostaru

Po uzoru na svjetske metropole blagdansku čaroliju u Mostaru od sredine prosinca upotpunit će i klizalište.
Kultura / Vjera | 02. 12. 2023. u 20:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paljenjem prve adventske svijeće na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u subotu je počeo Advent u Mostaru.

Adventska manifestacija u svom prvom danu posjetiteljima je ponudila prigodan program uz nastup Hrvatske glazbe Mostar, Klape Trs i Zbora glazbene škole Ivana pl. Zajca. 

Na pozornici ispred Kosače posjetitelje manifestacije Advent u Mostaru sljedećih dana očekuje bogat i šarolik dnevni zabavni program u kojemu će sudjelovati učenici mostarskih škola, mališani iz vrtića te KUD-ovi.

Foto: Bljesak.info / Počeo Advent u Mostaru

Svakako će najveću radost kod najmlađih posjetitelja izazvati dolazak sv. Nikole koji je planiran na pozornici ispred Kosače u srijedu, 6. prosinca, od 15 sati pod sponzorstvom Naklade Alfa.

Adventske radosti za djecu i darovi, uz druženje sa svetim Nikolom, donijet će pravi duh blagdana u Mostar. Kako bi ovaj dan još više uljepšali mališanima, Lola Klaunovi će izvesti predstavu Ples s vilenjacima.

Po uzoru na svjetske metropole blagdansku čaroliju u Mostaru od sredine prosinca upotpunit će i klizalište.

Foto: Bljesak.info / Počeo Advent u Mostaru

Uz zvuke dobre glazbe u večernjem programu koji kreće od 14. prosinca koncertom Vanne i klizanje na otvorenom posjetitelji će moći svoja osjetila obogatiti mirisima i okusima gastronomskih delicija koje nas ove godine očekuju u adventskim kućicama na platou HD HS Kosača, a uskoro i na Šetalištu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close